Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipler Varane’i, Sancho’yu, Lukaku’yu, Grealish’i aliyor, sen gidiyorsun Lokonga, Ben White, Ramsdale, Tavares’i falan aliyorsun. Sanki Arsenal degil de Aston Villa. Ibrahima Konate 40 milyon, Soumare 20 milyon, Arsenal’in aldigi Ben White 60 milyon. Leicester bile gecen sezon Fofana’yi 35 milyona aldi.

Rakipler Varane’i, Sancho’yu, Lukaku’yu, Grealish’i aliyor, sen gidiyorsun Lokonga, Ben White, Ramsdale, Tavares’i falan aliyorsun. Sanki Arsenal degil de Aston Villa. Ibrahima Konate 40 milyon, Soumare 20 milyon, Arsenal’in aldigi Ben White 60 milyon.
Maalesef bunlara alismak zorundayiz. Pepe 80 milyon

Arsenali şu sistem takimiyim ben,benim futbol dünyasındaki yerim ayrı tribi çürüttü.Henry,berkamp,viera lazım.Yetenekli genç tribini fazla abarttı Arsenal.

Ben White’in gecen sezon mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 1.4 (%49)

Hava toplarinda kotu olan bir stopere 60 milyon euro verdiler

Arsenal kadar boş para harcayan takım görmedim.Bari bizden de alın genç o kadar mala para verdiniz bizden de alın yunusu falan

Rakipler Varane’i, Sancho’yu, Lukaku’yu, Grealish’i aliyor, sen gidiyorsun Lokonga, Ben White, Ramsdale, Tavares’i falan aliyorsun. Sanki Arsenal degil de Aston Villa. Ibrahima Konate 40 milyon, Soumare 20 milyon, Arsenal’in aldigi Ben White 60 milyon. Leicester bile gecen sezon Fofana’yi 35 milyona aldi.
Bahsettiğin adamların hiç biri Arsenal'e gitmezdi, belki Fofana ki bence daha iyisi Gabriel daha ucuza alındı Arsenal'e.

Eleştirilecekleri nokta Buendia olabilir niye almadın konusunda.

Wenger döneminde Arsenal büyük takımdı, artık değiller, o yüzden tercih sebebi de değiller.

Bahsettiğin adamların hiç biri Arsenal'e gitmezdi, belki Fofana ki bence daha iyisi Gabriel daha ucuza alındı Arsenal'e.

Eleştirilecekleri nokta Buendia olabilir niye almadın konusunda.

Wenger döneminde Arsenal büyük takımdı, artık değiller, o yüzden tercih sebebi de değiller.
Buna rağmen taraftar hep Wenger’e tepki gösteriyordu sürekli WengerOut vs. yaziyorlardı. Adam gitti gördüler ebesinin örekelerini. Arsenal’i büyük takım yapan adamdır Wenger. O varken en azından ilk 4 yapıyordu kulüp ve göze hoş gelen futbol oynatıyordu genç takımla. Arsenal artık vasat bi orta sıra takımı oldu maalesef dediğin gibi.

Buna rağmen taraftar hep Wenger’e tepki gösteriyordu sürekli WengerOut vs. yaziyorlardı. Adam gitti gördüler ebesinin örekelerini. Arsenal’i büyük takım yapan adamdır Wenger. O varken en azından ilk 4 yapıyordu kulüp ve göze hoş gelen futbol oynatıyordu genç takımla. Arsenal artık vasat bi orta sıra takımı oldu maalesef dediğin gibi.
20 yıllık Arsenal sempatizanı olarak durumun böyle olacağını öngörüyordum. Her sene ilk 4 yapmak başarı değilmiş gibi lanse edildi ancak Wenger sonrası ezeli rakip Tottenham'ı geçtim, West Ham'ın bile gerisine düşüldü. Alınıp da katkı veren tek transfer Tierney, o da kronik sakat. Mesut ve Alexis'te yapılan sözleşme hatası Auba için de yapıldı ve adam oynamıyor.

Arteta'nın küçük bir City yapma çabası da ayrı problem, Saka'dan Foden, Ben White'tan Ruben Dias, Röwe'den Mahrez çıkartmaya çalışması da cabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt