- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
Reis karantinada kalıp TRye dönmesi saçma değil mi
Btw Sissoko, Kucka, Etebo üçlüsüyle çıkıyorlar
Hey gidi Sissoko
ewt o saçma o zmn karantinde değildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis karantinada kalıp TRye dönmesi saçma değil mi
Btw Sissoko, Kucka, Etebo üçlüsüyle çıkıyorlar
Hey gidi Sissoko
Watford'a karşı da kontratak oynama be kardeşim
Nuno'nun taktiği rezalet abi Lo Celso'yu hiç düşünmüyorSkipp potansiyelli olabilir de Winks zaten onun yaptığını daha iyi yapıyordu
Lo Celso neden bu kadar göz ardı ediliyor anlamıyorum, alli yerine her türlü oynar.
Potter'ın elinde bu topçular olsa şiir gibi top oynatır yavNuno'nun taktiği rezalet abi Lo Celso'yu hiç düşünmüyor
Yılmaz Vural bile oynatır elinde hücum gücü çok yüksek + yaratıcı oyuncular var ama garip bi kontra - pas karışımı oyuna giriyor anlamak namümkünPotter'ın elinde bu topçular olsa şiir gibi top oynatır yav
Zerre abartmıyorum
Potter'ı bu kadar küçümsemeyelimYılmaz Vural bile oynatır elinde hücum gücü çok yüksek + yaratıcı oyuncular var ama garip bi kontra - pas karışımı oyuna giriyor anlamak namümkün
Potter'ı küçümsemiyorum Nuno'nun rezaletini göz önüne sermeye çalıştımPotter'ı bu kadar küçümsemeyelim![]()
@Berk Can bu hocayla olmayacak net
Kredisi fazla yok transfer işi de beklediğimiz gibi gitmedi açıkçası. Maçları böyle kör-topal kazanması hiç kimseye yetmezBazı oyuncularda gereksiz ısrar ediyor. Üstelik elinde daha iyileri olmasına rağmen. Yine de her şeye rağmen süre verilmesi gerektiğini düşünüyorum hocaya.