Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.207
- 66.317
- 4.843
çekirge manu yine dağıldı. bakalım bu sefer de zıplayabilecekler mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kendisini izlerken bizde ki sakatlık sonrası Luyindama aklıma geliyor direk. Luyindama hadi çok ciddi bir sakatlık ve milli takımda yanlış tedavi ile bu hale geldi bu Maguire nasıl bu kadar berbat hala geldi acaba?güle güle aptal meguayr
direkt aklıma luyi geldi benimde.Kendisini izlerken bizde ki sakatlık sonrası Luyindama aklıma geliyor direk. Luyindama hadi çok ciddi bir sakatlık ve milli takımda yanlış tedavi ile bu hale geldi bu Maguire nasıl bu kadar berbat hala geldi acaba?
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiO ödenen paraları hiç bir zaman etmezdi ama bu kadar kötü bir stoperde değildi bu adam.direkt aklıma luyi geldi benimde.
yalnız ben meguayrı hiçbir zaman beğenmedim
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildikonu sahibini engellediysen gozukmezEn son mesaj yazılan konularda bu konuyu göremiyorum ben. Sizde de öyle mi?
fatih hocamız premier lige hoca yetiştiriyor diyebilir miyiz.gerrard ve potter karşı karşıya
lage de west hamı yenior.
GSmizi eleyen hocalar kendini kısa sürede prömiyer ligde buluyor
fatih hocamız premier lige hoca yetiştiriyor diyebilir miyiz.