Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sucuk yiye yiye dombili olmuşsundur sen kanka
Boy kacyok la türkiyeden gelince tartildim hemen
hasar cok sükür fazla cikmadi
türkiyede o kadar yedim ictim ama sadece 3 kilo almisim
tam 99 kilo ciktim
onu da 2 hafta icinde verdim zaten
bugün sabah 96,3 ciktim
sene sonuna kadar 90 olurum herhalde
Boy kac
Ooo iyiymiş cokta vermene gerek yok ben 178 95 kiloyum ama bende göbek filan yok hatta kimse inanmıyo o kiloda oldugumu194 hocam
Ooo iyiymiş cokta vermene gerek yok ben 178 95 kiloyum ama bende göbek filan yok hatta kimse inanmıyo o kiloda oldugumu![]()
Yok ben şanslıyım dengeli dagılmış bacaklara kollara filan85-90 benim icin ideal aga
cok güzel slim fit formalar giyebiliyorum o vakit
senin vücuttaki kilo dagilimi cok iyidir o zaman
benimki full göbege ve göte gidiyor malesef![]()
Derbilerde her zaman Kırmızıdan yanayızLiverpool enfes. Sanki Fabinho Henderson Thiago orta sahası yerine Taylan Cicaldau Berkan, Salah Mane Jota üçlüsü yerine de Feghouli(Morutan) Mohamed Kerem üçlüsünü, Alisson yerine de Muslera izler gibiydim![]()
![]()
4 araliktan sonra ulasirLiverpool gelene 4 geçene 5 atıyor. Galatasaray’ımız en azından süper ligde hiç bu seviyelere ulaşabilecek mi acaba?
Derbilerde her zaman Kırmızıdan yanayızLiverpool enfes. Sanki Fabinho Henderson Thiago orta sahası yerine Taylan Cicaldau Berkan, Salah Mane Jota üçlüsü yerine de Feghouli(Morutan) Mohamed Kerem üçlüsünü, Alisson yerine de Muslera izler gibiydim![]()
![]()
evetLiverpool gelene 4 geçene 5 atıyor. Galatasaray’ımız en azından süper ligde hiç bu seviyelere ulaşabilecek mi acaba?