Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PL - CL nin önünde mi diyorsun yani?CL maçlarında iş yok. En iyi maç Arsenal-Liverpool maçı.
PL - CL nin önünde mi diyorsun yani?
City maçında da olmamasını dileyelim.Arnold 1-2 maç yokmuş korner bahsi almak isteyenlere duyrulur uzak duralım Liverpool'dan 1-2 maç![]()
City maçında da olmamasını dileyelim.
Olmamasını isteyeceğim bir olay bu seneyi PL,CL olarak taçlandıracağız Pep'e Güvenimiz tam.City’i şampiyonluktan ligin son haftası Gerrard hocam edecek mayıs sonu editlerim
@Abdullah Avcı @Emre Ersoy Bu ekip iyi Manchester City başarılı bi sezon geçirir bu ekibin gücüyle.Güzel 3lü güzelRakibimizin oyununun anahtarlarından biri anahtarın kaybolmasını dilerim
Olmamasını isteyeceğim bir olay bu seneyi PL,CL olarak taçlandıracağız Pep'e Güvenimiz tam.
@Abdullah Avcı ya Manchester City için Liverpool'u desteklemesi çağırısında bulunuyorum. @Emre Ersoy da bu fikire sıcak bakacaktır.@Abdullah Avcı @Emre Ersoy Bu ekip iyi Manchester City başarılı bi sezon geçirir bu ekibin gücüyle.Güzel 3lü güzel![]()
Sen de kendini kat bu işe@Abdullah Avcı ya Manchester City için Liverpool'u desteklemesi çağırısında bulunuyorum. @Emre Ersoy da bu fikire sıcak bakacaktır.
Vasfiyle yarışırım cenabetlikte@Abdullah Avcı ya Manchester City için Liverpool'u desteklemesi çağırısında bulunuyorum. @Emre Ersoy da bu fikire sıcak bakacaktır.