Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.233
- 42.974
- 3.748
liverpool iki farkla yener mi
Oynama lan şu iddiayı içine ettin fiksturun.. Erzurum maçını zar zor aldık handikap oynadın diye fener senin yüzünden kazandı uğursuz herif..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liverpool iki farkla yener mi
fener maçına ilk yarı 1.5 gol altı oynadım tuttuOynama lan şu iddiayı içine ettin fiksturun.. Erzurum maçını zar zor aldık handikap oynadın diye fener senin yüzünden kazandı uğursuz herif..
yener miOynama lan şu iddiayı içine ettin fiksturun.. Erzurum maçını zar zor aldık handikap oynadın diye fener senin yüzünden kazandı uğursuz herif..
fener maçına ilk yarı 1.5 gol altı oynadım tuttu
yener mi
Hani beraberlik oynamıştın lan 3 kagitci
Ramsdale alev alev
bu sene çok Sheffield maçı izlemedim ama genel olarak iyi kalecidir. Bournemouth'ta da bayağı iyiydi.Sheffield; kalecisi yüzünden bu durumda değil miydi yav
Bugüne özel mi iyi
Gördüm, kötü bir gol olacaktı iptal edilmese.![]()
Pozisyonu gören oldu mu?
Aynen maci actigimda benim de hemen gozume carpti bazi yerler berbat duruyorCity stadının zemini bir garip.
Oyun setlerine ne diyorsun?Aynen maci actigimda benim de hemen gozume carpti bazi yerler berbat duruyor
Guardiola yine yeni bir oyun bulmus gibi, kilit adam Sterling. Wolves’e top gostermiyorlar. City oyle goller atiyor ki rakibi resmen caresiz birakiyorlar.Oyun setlerine ne diyorsun?
Herhalde hayatım boyunca en etkilendiğim sistem takımı şu anki City? Acayip varyasyonlar deniyorlar.
Cancelo daha bir etkileyici geliyor bana, aynı anda 4 mevkide oynuyor :asd;Guardiola yine yeni bir oyun bulmus gibi, kilit adam Sterling. Wolves’e top gostermiyorlar. City oyle goller atiyor ki rakibi resmen caresiz birakiyorlar.
Cancelo daha bir etkileyici geliyor bana, aynı anda 4 mevkide oynuyor :asd;