Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.541
- 106.172
- 4.738
Emre Özcan hasss mi dedi ? 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi puan ama biraz rotasyon lazım performer oyuncu sayısı az. İşaretlediğim oyunculardan doğru dürüst bir puan toplayamazsın sezon genelinde. 4 tane puan konusunda süper yıldız koyup (Örnek; "De Bruyne , Trent , Salah , Ings" bu yazdıklarımın her biri 180-250 arasında puan toplar sezon genelinde) kalan parayla küçük takımların potansiyel performer oyuncularını koyman lazım. Mesela geçen sene Lundstram'ın fiyatı 4.0'dı ve sezon genelinde topladığı puan 144'tü.gecen haftaki fantasy pl puanım hakkinda goruslerin??
ustat ben her hafta takim degisecek diye biliyodum aldim onlari yoksa aurieri rudigeri napim yavas yavas toparlicaz artikÇok iyi puan ama biraz rotasyon lazım performer oyuncu sayısı az. İşaretlediğim oyunculardan doğru dürüst bir puan toplayamazsın sezon genelinde. 4 tane puan konusunda süper yıldız koyup (Örnek; "De Bruyne , Trent , Salah , Ings" bu yazdıklarımın her biri 180-250 arasında puan toplar sezon genelinde) kalan parayla küçük takımların potansiyel performer oyuncularını koyman lazım. Mesela geçen sene Lundstram'ın fiyatı 4.0'dı ve sezon genelinde topladığı puan 144'tü.
Haftalık ortalamanı 50+ puanda tutarsan mesela bizim ligte rahat şampiyon olursun.
Ekli dosyayı görüntüle 96225
baktın olmadı basarsın ya wildcardustat ben her hafta takim degisecek diye biliyodum aldim onlari yoksa aurieri rudigeri napim yavas yavas toparlicaz artik![]()
![]()
Solly March - Player profile 24/25
Solly March, 30, from England ➤ Brighton & Hove Albion, since 2013 ➤ Right Winger ➤ Market value: €6.00m ➤ * Jul 20, 1994 in Eastbourne, Englandwww.transfermarkt.com
topcunun hası
Kaçak izleyenlere saygı.gol 2-2
şu herif norveçli değil de
GÜRCÜ fln olsa çoktan kovulmuştu diyenler
belirtmiştik