Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
klopp kalsın diyenleri brexitçilere benzeten varmıdır orda acaba.
Hayatta gecemezler elemeyi.Chelsea sampiyonlar ligini alir,liverpool ligde 4. Olursa sekiztas ön eleme oynamak zorunda olacakhadi ins.
varsa eleştirip bıraksın diyenlere de kırmızı şeytan, kudur, koyduk mu filan deniyorsa mümkün görüyorum
bıraksın diyenlere kırmızı şeytan diyen bir liverpoollu brexitçi muamelesi görmeyede hazırlıklı olmalıdır sanki
fazla negatiflere rakip takımlı şüphesiyle yaklaşıldığını palacetan biliyorum ama brexit fln gibi benzetmeler hiç görmedim ztn böyle yazınca da ne kadar abes bir yaklaşım olduğu anlaşılmakta
zaten orada brexitcisn denmiyor
brexitciler gibi hep kendi iyi çevresi kötü
hep dış düşman eu bizi mahvetti diyorsunuz deniyor
ama borisin hiç mi suçu yok
dış güçler değil ki sadece, sakatlıklarda falan da boris sorumlu tutuluyor. eminim liverpooldaki stoper şehadetlerinden klopu sorumlu tutan yoktur. işte aradaki fark da bu ahbab
şüphesizki ve sakatlıkların ve orta sahasızlığın sebebi boris değildi
o konuda hakkını teslim etmek gerek
ama kabul edelim ki rakip corbyn yoldaşın elinde de çok imkanlar yoktu yani
mustafa'ydı 2. yarıdaki de. öncesinde de marcao'yla ön direk organizasyonu yapmıştık. herif rahat yükselmiş filan da bir kalecinin böyle köşeye bırakması acayip iş. zaten bu brezilyalıların andavallıkları filan olsa da en kötüsü bile yetenek kırıntısıyla doğuyor. en kazması bizdeki batista'yla beşiktaş'taki amaraldı heralde.
Ne topcuydu, brezilyalilardan sogutan adam..
Alexandre da Silva Mariano
Ekli dosyayı görüntüle 123105