Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerrard

3QGz.gif

Sonuç olarak City ile baş edebilirler mi diyorsun ?

Ben bunu demiyorum. Arsenal'de as takımla alternatif futbolcular arasında fark var diyorsun. Ama bu her takımda var diyorum ben sadece. Normalde Liverpool da salatlık olmasa şu halde olmaz diyorum. Ama sırf sakatlık olacak diye de kimse gidip as oyuncunun arkasına bir başka as oyuncu alıp aylarca yedek bekletmez bunu diyorum sadece.

City Arsenal karşılaştırmasına gelirsek de Arsenal ve City benim İngiltere'de desteklediğim iki takım. Hangisi şampiyon olursa olsun bana okay. Ama şu anda Arsenal daha fazla keyif veriyor bana. Çok yeni bir takım. Büyük maçları bir oynasınlar görelim. Arsenal henüz test edilmedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu julian alvarez de oldukça yetenekli isim

geçen sezon arjantin Ligi'nde yağdırmisti

Ben bunu demiyorum. Arsenal'de as takımla alternatif futbolcular arasında fark var diyorsun. Ama bu her takımda var diyorum ben sadece. Normalde Liverpool da salatlık olmasa şu halde olmaz diyorum. Ama sırf sakatlık olacak diye de kimse gidip as oyuncunun arkasına bir başka as oyuncu alıp aylarca yedek bekletmez bunu diyorum sadece.

City Arsenal karşılaştırmasına gelirsek de Arsenal ve City benim İngiltere'de desteklediğim iki takım. Hangisi şampiyon olursa olsun bana okay. Ama şu anda Arsenal daha fazla keyif veriyor bana. Çok yeni bir takım. Büyük maçları bir oynasınlar görelim. Arsenal henüz test edilmedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cityde bu fark daha az şöyle düşün partey olmayınca yerine 2 sene önce bjkye kiralanan el neny oynadı arada ciddi kalite farkı var .. Cityye en yakın takım Liverpool aslında kadro genişliği olarak onlar da sakatlık formsuzluk derken kötü gidiyorlar Arsenalin falan mümkün değil nefesi yetmez .
Bu arada ben de uzun süredir ilk kez bu sezon Arsenali destekliyorum ama Haaland dengeleri alt üst ediyor ki zaten City son yıllara damga vuran bir ekipti ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt