- 23 Aralık 2008
- 60.058
- 57.608
- 4.933
Bu lig beni çok yoruyor.
en stressizi almanya ve fransa
en stressizi almanya ve fransa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç olarak City ile baş edebilirler mi diyorsun ?
Ben bunu demiyorum. Arsenal'de as takımla alternatif futbolcular arasında fark var diyorsun. Ama bu her takımda var diyorum ben sadece. Normalde Liverpool da salatlık olmasa şu halde olmaz diyorum. Ama sırf sakatlık olacak diye de kimse gidip as oyuncunun arkasına bir başka as oyuncu alıp aylarca yedek bekletmez bunu diyorum sadece.
City Arsenal karşılaştırmasına gelirsek de Arsenal ve City benim İngiltere'de desteklediğim iki takım. Hangisi şampiyon olursa olsun bana okay. Ama şu anda Arsenal daha fazla keyif veriyor bana. Çok yeni bir takım. Büyük maçları bir oynasınlar görelim. Arsenal henüz test edilmedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nketiah beni heyecanlandırıyor ama sonunu getiremiyornketiah 14 nolu formayi yavasca cikar
daha fazla rekabet ve kalite katacakları kesin.Premier lig CL'ye 6 takım göndermeyi sonuna kadar hak ediyor.
evet heis malesef getiremiyorNketiah beni heyecanlandırıyor ama sonunu getiremiyor
Lutfen cityli ol vasfman city vs arsenal
en ustteki
en ustteki