Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
80 küsur milyon euro nasıl verdiler bu adama akıl alır gibi değil.Bu Kepa kovasından kurtulunmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 küsur milyon euro nasıl verdiler bu adama akıl alır gibi değil.Bu Kepa kovasından kurtulunmalı
Curtouis sonrası kaleci bulamadılar diye son gün serbest kalma bedelini ödemişlerdi diye hatırlıyorum.80 küsur milyon euro nasıl verdiler bu adama akıl alır gibi değil.
Alisson'u almaya uğraşmışlardı ama Roma bırakmayınca son gün mecbur öyle yapmışlardı. Sonra Roma ekonomik sıkıntılardan bir sene sonra daha ucuza Liverpool'a bıraktı Alisson'u.Curtouis sonrası kaleci bulamadılar diye son gün serbest kalma bedelini ödemişlerdi diye hatırlıyorum.
Man Utd - New Utd maçı hangi kanalda?
arabam.com chelseadaha önce kazandiklari maclar olmasa küme düsebilirlermis
ne idügü belirsiz adamlari almaya devam etsinler
Kanattan içeriye giriyor. Kanat forvet gibi aslında tam kanatta değil.Darwin Nunez kanat gibi oynuyo son maçlarda..
Derbilerde ve Şampiyonlar Ligi'nde pek etkili olmayabilir.Forvet arkasında daha iyi oynuyo diye biliyodum..Kanattan içeriye giriyor. Kanat forvet gibi aslında tam kanatta değil.
Başaksehir.Jose Sa'yı Olympiakos'tayken de beğenirdim.Başakşehir maçında mıydı yoksa başka 1 maç mıydı iyi oynamıştı diye aklımda kalmış..