Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Zerbi'ye çakandan Allah razı olsun diyelim

brock-lesnar-entrance.gif

Hocam fena patladı. Şok halinde izledik. Nazar değdi.

fener'in paylaştığı videodaki golün aynısı arsenal attı bournemouth'a. demek ki arteta da hacı ismail'i takip ediyor.

Önce Ankara'ya sonra Liverpool'a koyduk. Bugün ne güzel gündür böyle.

Totnum manyak bir ekip olmuş

İlk 4 şimdiden belli Citeh Lpool Totnum Assna

Umarım kazanan araplar olmaz

10 kişi liverpooldan iyi oynayan çok az takım gördüm bizim ligde her maç 10 kişi oynasalar muhtemelen şampiyon olurlar ama jota hiyarinin malligini da tolere edemediler..Geçen yıl da bu yıl da epey denk geldi 10 kişi herifler muazzam kapanıp kontra yapiyor
Tottenhamin da hakkını vermek lazım kanein gidişine rağmen sezona çok iyi basladilar

Yeni pp h.o. Bu arada kırmızı kartlar olmasa daha çok pozisyona girebilirdi şanlı Spurs. Liverpool kapanınca mala döndük. Matip reis sağolsun kurtardı bizi.

Yeni pp h.o. Bu arada kırmızı kartlar olmasa daha çok pozisyona girebilirdi şanlı Spurs. Liverpool kapanınca mala döndük. Matip reis sağolsun kurtardı bizi.

Yaw ben maddisoni anlamadım bu maç adamlar 9 kişi harika kapanmisken kaç kez sut acısı buldu denemedi ..Adamlar güle oynaya puanı alacaktı neredeyse

İngiltere gibi futbolun beşiği sayılacak bir yere yarı otomatik ofsayt sistemi kurmuyorlar. Para desen tonla var marka desen var biz bile 1 Ocakta getiriyoruz bunlar halen neyi bekliyorlar merak ediyorum.

Arap şeyhleri PGMOL'u satın almış. Mençistırın şampiyonlukları haram. Bunları yıllardır yazıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt