- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
ahahaha @Murat Durmaz 2-0 West :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton'da da müthişti United'a gidip kariyerini bitirmese iyiydi daha farklı yerlerde olabilirdi.david moyes müthiş bir hoca
Arsenal'in sıkıntısı topu müthiş çevirseler bile box içinde golcü santraforları yok bu yüzden şampiyonluğu verecekler.
Şanssızlık konusuna hak veriyorum ama 200-250 m euro harcandığı dönem en azından iyi bir forvet alınmalıydı.Yaw sanssizlar da geçen sene Gabriel jesus müthiş formdayken sakatlandı bir şekil idare ettiler sonra sezonun yıldızı Saliba gidince toparlayamadilar..
Bu sezon da jesus kötü başladı geçen yıldan ciddi guveniyorlardi
Şanssızlık konusuna hak veriyorum ama 200-250 m euro harcandığı dönem en azından iyi bir forvet alınmalıydı.
Arsenal müthiş top yapıyor belki bu sene City'den bile iyi olabilir ama dediğim gibi bitirici noktada çok fazla ceza sahası yayına dönmek zorunda kalıyorlar box içi hep boş kalıyor.
Bence Rice gerekiyordu orta sahayı baya ileri seviyeye çıkardı ona bir şey demem ama Havertz'e o kadar para gömecek ne gördüler hiç bilmiyorum ama Osimhen'i alsalar fena olmazdı rahat şampiyon olurlardı derdim.Rice ve Havertz tercihleri tamamen felaket ..Hadi Rice çok popülerdi yıllardır büyük bir transfer yapacak diye sidik yarısıyla aldılar ama Havertze 75 milyon vermek gerçekten akıl dışı bir olay..
Bence Rice gerekiyordu orta sahayı baya ileri seviyeye çıkardı ona bir şey demem ama Havertz'e o kadar para gömecek ne gördüler hiç bilmiyorum ama Osimhen'i alsalar fena olmazdı rahat şampiyon olurlardı derdim.