Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu toparlamis fakat sezon sonu fm usulü bir operasyon yapmadan bu şekilde tottenham seviyesinde bir takım olmaya devam ederler.Bir sürü adam almaları lazım.
Bütün yapıyı değiştirecekler sanırım en son Bruno Fernandes'ten falan çıkma kararı almışlar diye haber okumuştum.
Son zamanlarda işlerim sebebiyle çok takip edemiyorum ama Sir Jim Ratcliffe hisselerin %25 ini ve futbol yönetimini devralmıştı en son. Hatta City'nin Ceo'sunu falan da arakladılar ama ne oldu ne bitti @Murat Durmaz takip etmiştir belki aydınlat bizi kardeşşşşş.

şu takımlar 1milyar euro bütçelerle hallerine bak ya

Bütün yapıyı değiştirecekler sanırım en son Bruno Fernandes'ten falan çıkma kararı almışlar diye haber okumuştum.
Son zamanlarda işlerim sebebiyle çok takip edemiyorum ama Sir Jim Ratcliffe hisselerin %25 ini ve futbol yönetimini devralmıştı en son. Hatta City'nin Ceo'sunu falan da arakladılar ama ne oldu ne bitti @Murat Durmaz takip etmiştir belki aydınlat bizi kardeşşşşş.
Aynen Nice kulübünün sahibi takıma gelince işler değişti.Öncelikle Erik Ten Hag'ı göndermek istiyo hoca adayı olarak Hansi Flick vardı ve Ronaldo lobisi de Ruben Amorim'in gelmesini istiyo.Erik Ten Hag'ı göndereceklerdi Alex Ferguson yine sahip çıktı ona.Onu da kendisine benzetiyomuş diye 1 röportaj okudum ilk yıllarında kendine destek çıkıldığı için destek çıkıyomuş.Böyle giderse desteği biter ama..

En mantıklısı o zaten.Buyuk takım oyuncusu olarak maalesef Casemiro ve Lisandro dışında kimseyi söyleyemem kadrodan.Hadi belki Rashford,Hojlund filan da önüne arkasına top class adamlar gelse seviyeleri yükselebilir ama onun dışında içler acısı cidden.

Aynen Nice kulübünün sahibi takıma gelince işler değişti.Öncelikle Erik Ten Hag'ı göndermek istiyo hoca adayı olarak Hansi Flick vardı ve Ronaldo lobisi de Ruben Amorim'in gelmesini istiyo.Erik Ten Hag'ı göndereceklerdi Alex Ferguson yine sahip çıktı ona.Onu da kendisine benzetiyomuş diye 1 röportaj okudum ilk yıllarında kendine destek çıkıldığı için destek çıkıyomuş.Böyle giderse desteği biter ama..
Ten hag ikisinden de bence Bi 2-3 klasman büyük hoca

evet sterlingi şutlayıp çok iyi paraya aktürkoğlunu alsın chelsea bizden

londrada mutlu mutlu takılır * Potter*

forma numarasıda hazır

bu chelsea ile man utd bizim OKan hoca'yı çekmeye çalışmaz umarım he

lemina ve netoyu alacan sadece yaslancan arkana izliyeceksin maçları

sakatladınız adamı

wolwer resmen ingilterenin gençlerbiliği gibi bir takım büyük takımlara karşı iyi oynuyorlar

penaltı doğru karar

5 kez kol attı bide öncesinden

Garnacho 3 yaptı
Poşet Hocam'da 4 ü yemiş artık yavaştan yol verirler gibi.

bu mudryk denen herif nasıl furbolcu olmuş ya , bir de o kadar para verdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt