Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben Real Madrid'in Odegaard'ı nasıl arsenal'e bıraktığına şaşırıyorum.

enfes ortasaha adam.

Tabii aurier de doğru adam değildi fakat assigonunu bonslu yada şartlı opsiyonlu 8 ve üstüne alsak fena girermis

Aman aman sakın bu herifi sezon sonu filan almayalım aman yani.2m falan olsa neyse de 10m opsiyon nedir
Ona razı olsak zaten şimdi gelirdi. Belli ki kendisi için olumlu bir rapor verilmemiş ki şartlı opsiyonlu falan hiç kabul edilmedi. Bizimkilerin sağ bek için takip ettikleri çıkan haberlere göre Kumbedi, Gendrey veya Seneya sezon sonu onlara gidecek bizimkiler diye tahmin ediyorum. Bunlardan artık hangisi mali olarak daha uygunsa onu alacaklar eğer alabilirlerse. Kumbedi zaten Lyon'da yedeğe düştü hatta son 5 maç süre bile alamadı o yüzden onun olma ihtimali daha fazla olabilir belki diğerleri oynadığı için daha yüksek fiyatları olabilir.

Ona razı olsak zaten şimdi gelirdi. Belli ki kendisi için olumlu bir rapor verilmemiş ki şartlı opsiyonlu falan hiç kabul edilmedi. Bizimkilerin sağ bek için takip ettikleri çıkan haberlere göre Kumbedi, Gendrey veya Seneya sezon sonu onlara gidecek bizimkiler diye tahmin ediyorum. Bunlardan artık hangisi mali olarak daha uygunsa onu alacaklar eğer alabilirlerse. Kumbedi zaten Lyon'da yedeğe düştü hatta son 5 maç süre bile alamadı o yüzden onun olma ihtimali daha fazla olabilir belki diğerleri oynadığı için daha yüksek fiyatları olabilir.
Kumbedi biraz da lyonun daha garantiye gitmesinden kaynaklı yedek oynuyor biraz daha gelişmesi lazım yerine hazır mata oynuyor o yüzden vereceklerini sanmam 15 isterler cidden boga gibi bir oğlan aşırı iyi en çok onu isterim ama diğerleri de iyi tabii.Bir de milli takım durumundan dolayı gelmek istememe ihtimali de yuksek

Tottenham ilk başlardaki gibi değil belki ama bu hocalarının oyun mantalitesini falan beğeniyorum ben.

Kumbedi biraz da lyonun daha garantiye gitmesinden kaynaklı yedek oynuyor biraz daha gelişmesi lazım yerine hazır mata oynuyor o yüzden vereceklerini sanmam 15 isterler cidden boga gibi bir oğlan aşırı iyi en çok onu isterim ama diğerleri de iyi tabii.
Bu sezon tam yedek son 4 maç süre bile vermiyorlar. Tabi dediğin gibi belki ama böyle süre vermemeye devam ederlerse sanmıyorum 15 falan isteyeceklerini.

Bu sezon tam yedek son 4 maç süre bile vermiyorlar. Tabi dediğin gibi belki ama böyle süre vermemeye devam ederlerse sanmıyorum 15 falan isteyeceklerini.
Biraz göz önünde bir adam ya bence iyi fiyat çekerler seneye as oynatma planları olabilir diye düşünüyorum

Assignon dehşet rezil oldu ya öyle böyle kötü oynamadı yani son 4-5 maçta izlediğim en rezil bireysel performanstir herhalde

totnım yine dağıtmış

Sheffield - Brighton var.

potansiyel AVL rakibi ve sakatlıktan kariyeri büyük darbe yiyen sevdiğim Beklerden biri Lamptey izlemek için şans.

ilk başladığında rüzgar gibiydi herif. bakalım ne hale gelmiş onca sakatlık sürecinden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt