- 10 Haziran 2019
- 9.842
- 8.428
- 793
GİRSİN BU KURTARIŞ SANA RAYA VE ARTETA HOCACIM
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
da bu kadar değildi o maç yav - her şeye el - her şeye kart - her şeye zaman geçirme - yerlerde yatmaCity'e karşıda oynamışlardı
Bana normal geliyor zaten futbol oynamaya çıkan takım burada 3-4 gol yiyip döner.da bu kadar değildi o maç yav - her şeye el - her şeye kart - her şeye zaman geçirme - yerlerde yatma
PLde ilk defa kapanan takım görmüyoruz ama en kapanan takımın bile topu aldığında bir temposu olur oyunu tamamen bırakıp kavga ve gerginlik çıkarmaya çalışmaz. Bunlar bana süper lig maçı izliyormuşum hissiyatı verdi.ilk defa EPL de böyle bir oyun görüyorum.
şaka maka 2yi itelicekler bala mala
yedikleri golü gördün müHer ülkede böyle kapanan takımı 60'a kadar açamazsan her geçen dakika fazla direnç kazanırlar bakalım maç sonu ne olacak ya şampiyonluk golü gelir ya da havlu atılır.
Kaleci hatası ama futbolun içinde varyedikleri golü gördün mü![]()
pekte bir şey oynadılar denemez ama brentfort çok durdurdu oyunu - hakemde düdük meraklisi biraz.Arsenal gol beklentisi şu ana kadar 1 xG fazlasıyla düşük.
Durdursalar bile yinede çok az en azından 2'ye yaklaşmaları lazımdı.pekte bir şey oynadılar denemez ama brentfort çok durdurdu oyunu - hakemde düdük meraklisi biraz.