Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olsam vermem ama brendfort'un böyle bir maç çıkarmasından dolayı müstahak olarak penaltı verseydi keşke

recep-sarisin-olursa-recep-ivedik-3_9050202-44230_1200x630.jpg

Arsenal'in city,manu,totenham ve liverpool deplasmanları var daha. City-Liverpool ağır saçmalamazsa şampiyonluk ihtimali yok Arsenal'ın

Villa'da Zani gene yedek.

Villa'da Zani gene yedek.
Bayağıdır takip etmiyorum da Diaby de yedek zira 60 m euro verdiler adama.

İstediğini yapmayanı oynatmıyor Emery, bu konuda çok katı.

Sene başında sol açık oynadığı dönem, o role adapte olmayı tercih etseydi denge oyuncusu olarak devam ederdi ama Zaniolo ofanstan uzak kaldığı için adapte olamadı.

Aldığı süreyi çokta iyi kullandı denemez bana göre - bir de işin o kısmı var.
İşte o role adapte olamadı demekten kastım o. Daha defansif bir roldü çünkü.

Mesela o rolü şu an ortada Tielemans’a veriyor, garip bir denge oyunu var Emery’nin.

Zani’nin idealde katkı vereceği yer 433ün sağ açığı.

İşte o role adapte olamadı demekten kastım o. Daha defansif bir roldü çünkü.

Mesela o rolü şu an ortada Tielemans’a veriyor, garip bir denge oyunu var Emery’nin.

Zani’nin idealde katkı vereceği yer 433ün sağ açığı.
valla Emery enteresan TD. Öyle ya da böyle kendi sahasında ligin tepesini aşırı zorlayıp ilk 4 te kalmak kolay iş değil. İç sahada sağlam takım profiline dönüştü Villa.

Zani içinde emin olamıyorum yav , bir bakıyorum forvet gibi adam (ikili forvete uygunmuş gibi görüyorum) - bazı maçta da akan oyunda vucüdüyla beraber topu kullanıp bitiredebiliyor (bizde öyleydi misal). tam rol oturtamıyorum hala kafamda adama.

olaki şu şart şurt olmadı geri gelse (gelmeyedebilir bilmiyoruz şartı sonuçta) nasıl kullanırız hiç emin değilim. çok iyi bir sağ bek performansında dediğin pozisyonda belki olabilir , hem istasyon , hem kendisi içeriye girer eder. Trasnfer akıbeti ortaya çıksında bi

Ange hocam müthiş bir takım yaratıyor. Sonuçlardan bağımsız sahada herkesin görevi net. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Uygulamalarda sıkıntılar var ama zamanla bu da çözülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt