İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Harika ya ne güzel her sene şampiyon oluyolar ekibimizde böyle olmalı 2 sene şampiyonluk kimseyi kesmemeli

Sergen yalcin bernardoya abartilmis topcudur diyordu herifi 3 sezondur izliyorum hayvan gibi topcu.

O kadar maç kazanıp hala o kadar yoğun idman yapabilen, motive olan City dünyanın en iyi takımıdır, en iyi kadrosu olmamasına rağmen.

Yaptıkları idman bizim üç idmanımıza denk olan takımla boy ölçüşmeyelim ki sistem işlemeyince yepyeni şeyler icat eden bir manyak var başlarında.

Ben kendi oyunumu oynarım (gülerek) diyen birisi değil.

Lan rakip bile yoktu orda 🤣

O kadar maç kazanıp hala o kadar yoğun idman yapabilen, motive olan City dünyanın en iyi takımıdır, en iyi kadrosu olmamasına rağmen.

Yaptıkları idman bizim üç idmanımıza denk olan takımla boy ölçüşmeyelim ki sistem işlemeyince yepyeni şeyler icat eden bir manyak var başlarında.

Ben kendi oyunumu oynarım (gülerek) diyen birisi değil.
Adamda kompleks yok çünkü ağabey, herifin dünya futboluna kendine ait patentli bir oyun örgüsü sokmuşluğu var ona rağmen bir şeyleri değiştirebiliyor.

Bu City aptal, o kadar ön alan baskısı yapmasına rağmen Kovacici geride emniyet sübabı olarak bırakıyor, onuda gönderse ya forvete doğru, sahada fazladan ortasahamı oynatıyor bunlar, okan hocamdan ders almaları lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haalandz.jpeg
Haalandz.jpeg

x2

gene hat trick yapacak heralde ayı oğlu ayı

Geri
Üst Alt