İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Yalnız westham'lı oyuncular acı cekiyorlar pasla çıksalar bir dert, uzun çıksalar bir dert spikerin değimi top ile duvara çarpıp dönüyor, bu city ilüzyon yaratıyor sanki her oyuncudan 3 tane var gibi görünüyor.

city de west ham da 40 metrede 10 kişiyle oynuyo, biz 3 adamla hücum ve savunma yapmaya çalışıyoz.

Abi City'nin forması o kadar çirkin bir manzara, o kadar kakafoni yaratmış ki sahada izleyesim gelmiyor maçı... Renkleri de West Ham'ın renkleriyle süper uyumsuz, onun da katkısı var bu kakafonide...

Formalarda şorta kıçın hemen altına enine çizgi koymak kimin fikriyse ona da teessüflerimi iletiyorum. Çok çirkin bir şey...

Citynin sponsor da puma. Formanın yapıstıgını gormedim. Bizim 10. Dk da yapıs yapış

O kadar maç kazanıp hala o kadar yoğun idman yapabilen, motive olan City dünyanın en iyi takımıdır, en iyi kadrosu olmamasına rağmen.

Yaptıkları idman bizim üç idmanımıza denk olan takımla boy ölçüşmeyelim ki sistem işlemeyince yepyeni şeyler icat eden bir manyak var başlarında.

Ben kendi oyunumu oynarım (gülerek) diyen birisi değil.

"Pep Confidential"ı okumuştum, herifin karısı ve çocuklarıyla yemekteyken bile futbol ve taktik konuştuğunu anlatıyordu. Herif tam bir game nerd, yani başkaları gibi ego peşinde koşan bi herif diil, elimdekini nasıl daha iyi yaparım diye 7/24 kafasında takılan bi manyak. o yüzden böyle bi legacy yarattı. Onu anca onun gibi bi başka gamenerd yenebilir. Klopp bile pes etti.

Parayla alakası olduğunu da düşünmüyorum, diğerleri de para harcıyor ama yarısını yapamıyor (liverpool arsenal hariç).

Cm 03 vardi bi zamanlar
Chelsea ile cl’yi almistim 2 sene mükemmel günlerdi

Maç öncesi bestem bile vardi her mactan önce ayağa kalkip söylüyordum hatirladigim kadariyla paylasiyorum

Yerimiz sıtamfoord biriiiiç
Beraberiz hepimiiiz
Uçta genç adrian mutuuuu
Atıyor golüü hepimiz mutluuu

Topları alıyor cudiciniiii
Kapatiyor biriç kalesiniiii
Geçit yok var william gallaas
Tıkıyor frank lampaaardd

Madueke lul

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madueke gene dışkı gibi pas verdi ama oldu bu sefer.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt