Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı bir dil öğrenÜstad forumda olmadıgın günler ne yaptin neyle vakit gecirdin. Canım cok sıkılıyor, tavsiye var mi ?
Evde olduğum zamanlar bilgisayardaydım.Genel olarak bilgisayarda Discord'ta arkadaşlarlaydık.Film dizi falan filan derken bilgisayarda vakit geçer de sen İzmir gibi 1 yerde yaşıyosun çık akşamları 1 saat yürüyüşe veya koşuşa mis gibi sahil havası al.Ben İzmir'deyken 1-2 haftada 1 vapurla Karşıyaka'ya gidip geziyodum..Üstad forumda olmadıgın günler ne yaptin neyle vakit gecirdin. Canım cok sıkılıyor, tavsiye var mi ?
Arkadaslarinla discord’da toplanip film mi izliyorsun ?Evde olduğum zamanlar bilgisayardaydım.Genel olarak bilgisayarda Discord'ta arkadaşlarlaydık.Film dizi falan filan derken bilgisayarda vakit geçer de sen İzmir gibi 1 yerde yaşıyosun çık akşamları 1 saat yürüyüşe veya koşuşa mis gibi sahil havası al.Ben İzmir'deyken 1-2 haftada 1 vapurla Karşıyaka'ya gidip geziyodum..
O'nu da izliyoz da orda muhabbete giriyoz.Ara sıra Cs'de falan filan Maç atıp çıkıyozArkadaslarinla discord’da toplanip film mi izliyorsun ?
Yoga yaparim daha iyi
yoksa youtubeda naked yoga videoları mi izledin ???Arkadaslarinla discord’da toplanip film mi izliyorsun ?
Yoga yaparim daha iyi
@Murat DurmazÜstad forumda olmadıgın günler ne yaptin neyle vakit gecirdin. Canım cok sıkılıyor, tavsiye var mi ?
Arkadaslarinla discord’da toplanip film mi izliyorsun ?
Yoga yaparim daha iyi
bizim stat müdürüne daha çok benziyoBrendfort TD'si tam bir fenerli tipinde değil mi yav - tanımam kimdir de..
burun farkıyla önde gibiydi sanki başkanulan goldü yaw
burun farkıyla önde gibiydi sanki başkan
verirler muhtemelen birazdan.olabilir heis ama çizgiyi görmemiz hoş olurdu