İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

ensico'yu alabileceğimiz fiyatın 2 mandal sepeti eklemesine leao'yu aldık. arkasından ağlanacak 1 durum olduğunu düşünmemekteyim. iyi oyuncu ama, pl'de kaldığına sevindim.

ensico'yu alabileceğimiz fiyatın 2 mandal sepeti eklemesine leao'yu aldık. arkasından ağlanacak 1 durum olduğunu düşünmemekteyim. iyi oyuncu ama, pl'de kaldığına sevindim.
5 kat maaş farkı var arada.

Batrakovla aynı olurdu maliyeti.

Biraz futbol izlemek için Tv Kanal'ını ayarlayalım temsili yav 😀
images

Yillardir 50 adam aldilar hala Dalot- Shaw - Maguire oynuyor ne mal takimdi bu Manu ..
Modern futbolda aldiklari tum sampiyonluklar Alex fergusonla geldi bu herif de olmasa Tottenham muamelesi gorurdu maximum

Gidin enriqe hocama yalvarin. Onunla birlikte yeniden yapilanacak adam gibi bir ekip kurun hocama nitelikli adamlari ve parayi verin. Sizi bu bok cukurundan anca o cikartir. Manu nun kurtulus recetesi enriqe hocam. He niye psg birakip gelsin size. Onuda siz dusunun artik

5 kat maaş farkı var arada.

Batrakovla aynı olurdu maliyeti.
10 milyon almıyo mu leao, bu da en az 6 milyon isterdi. ipswich kemiksiz 30'a almış, bize taksitiyle, ödeme güvensizliğiyle 40 yazılırdı. bonserviste batrakov'un çok üstü, maaşta leao'nun yarısı olurdu kanımca. bu 3 oyuncu arasında leao'yla daha ucuz genci tercih ederdim. ha tercih edeceğim batrakov olur muydu onu bilmiyorum, herifi dün akşam ilk kez 5 dakikalık skills videosundan ayrı olarak izledim.

Nasıl almadık lan şu adamı, herif ipe diziyor resmen herkesi. Dripling şut çalım aura resmen bizim için gerekli olan 10 no imiş Enciso

10 milyon almıyo mu leao, bu da en az 6 milyon isterdi. ipswich kemiksiz 30'a almış, bize taksitiyle, ödeme güvensizliğiyle 40 yazılırdı. bonserviste batrakov'un çok üstü, maaşta leao'nun yarısı olurdu kanımca. bu 3 oyuncu arasında leao'yla daha ucuz genci tercih ederdim. ha tercih edeceğim batrakov olur muydu onu bilmiyorum, herifi dün akşam ilk kez 5 dakikalık skills videosundan ayrı olarak izledim.
Bizden alacağı 3 civarıydı Enciso’nun max

Varsayımlarla ilerlemeyelim, Leao zaten bizden önce 7-8 net kazanıyordu bizden de 12 alacak.

Enciso nere Leao nere, 6 istemesi falan imkansız ki bonservisi de daha az olurdu biz alsak, EPL takımı diye kitlediler.

Geri
Üst Alt