Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.541
- 45.049
- 4.338
en kötü ipswichten alırız ensicoyu seneye bunlar düşer zaten müsterih olalım tecrübe kazansın premier ligde
Herifler 2/2 baslayacak bu gidisle : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en kötü ipswichten alırız ensicoyu seneye bunlar düşer zaten müsterih olalım tecrübe kazansın premier ligde
5 kat maaş farkı var arada.ensico'yu alabileceğimiz fiyatın 2 mandal sepeti eklemesine leao'yu aldık. arkasından ağlanacak 1 durum olduğunu düşünmemekteyim. iyi oyuncu ama, pl'de kaldığına sevindim.
Biraz futbol izlemek için Tv Kanal'ını ayarlayalım temsili yav
![]()
10 milyon almıyo mu leao, bu da en az 6 milyon isterdi. ipswich kemiksiz 30'a almış, bize taksitiyle, ödeme güvensizliğiyle 40 yazılırdı. bonserviste batrakov'un çok üstü, maaşta leao'nun yarısı olurdu kanımca. bu 3 oyuncu arasında leao'yla daha ucuz genci tercih ederdim. ha tercih edeceğim batrakov olur muydu onu bilmiyorum, herifi dün akşam ilk kez 5 dakikalık skills videosundan ayrı olarak izledim.5 kat maaş farkı var arada.
Batrakovla aynı olurdu maliyeti.
Bizden alacağı 3 civarıydı Enciso’nun max10 milyon almıyo mu leao, bu da en az 6 milyon isterdi. ipswich kemiksiz 30'a almış, bize taksitiyle, ödeme güvensizliğiyle 40 yazılırdı. bonserviste batrakov'un çok üstü, maaşta leao'nun yarısı olurdu kanımca. bu 3 oyuncu arasında leao'yla daha ucuz genci tercih ederdim. ha tercih edeceğim batrakov olur muydu onu bilmiyorum, herifi dün akşam ilk kez 5 dakikalık skills videosundan ayrı olarak izledim.