Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Gelecek sezondan itibaren mi?
Bu senenin başından bari. Para cezası ödemeden ayni anda 2 maçı birden yayınlayamıyorlar. Orjinal dil seçeneği de yasaklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezondan itibaren mi?
dandik maclardir, digerlerini ligtv vermez.
Bu senenin başından bari. Para cezası ödemeden ayni anda 2 maçı birden yayınlayamıyorlar. Orjinal dil seçeneği de yasaklandı.
Ee yayınlıyorlar hala izliyoruz işte.
acun'un arkasi saglam tabi
bütün "ihaleleri" ona veriyorlar sanirim
sike yandasiyla spor kesin "gelisir"
Yok kardeş, istisnalar hariç yayınlamıyorlar. Bu sezon City'nin verilmeyen ve o yüzden nette link aradığım çok maçını hatırlıyorum.
Yok kardeş, istisnalar hariç yayınlamıyorlar. Bu sezon City'nin verilmeyen ve o yüzden nette link aradığım çok maçını hatırlıyorum.
Daha dün akşam yayınladır ya. Lig TV2 Everton-C.Palace, Lig TV3 Man.City-Sunderland maçını verdi aynı saatte. Ayrıca Noel döneminde aynı saatte başlayan 3 maçı veriyorlardı. Nereden uydurdun bu haberi..
hocam bu olaydan haberim yok, zaten ligtv den izlemiyordum maçları.yasaklama sebebi ne, orjinal dili filan yasaklayan kurum hangisi ? bizle mi alakalı bir durum?