İngiltere Premier Lig Seneye TV8'de İddiası

acun'un arkasi saglam tabi

bütün "ihaleleri" ona veriyorlar sanirim

sike yandasiyla spor kesin "gelisir"

acun 40 yılın bası ıı bı ıs yapmıs..umarım bıze everton norwich macları ızletmez gercı o bıle bjk fb maclarından kalıtelı ama olsun :)

Yalandır ya ligtvnin sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

west bromwich albion'un maçlarını verecekleri söyleniyor twitterda.

2013-2016 arası yayın hakkı cicitürkte.

Ancak cicitürkün yayınlamadığı kıytırık maçları yayınlayabilir.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Acun farkı. Kanal yakında ilk 5e girer

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi hayırlısı..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yok kardeş, istisnalar hariç yayınlamıyorlar. Bu sezon City'nin verilmeyen ve o yüzden nette link aradığım çok maçını hatırlıyorum.

Daha dün akşam yayınladır ya. Lig TV2 Everton-C.Palace, Lig TV3 Man.City-Sunderland maçını verdi aynı saatte. Ayrıca Noel döneminde aynı saatte başlayan 3 maçı veriyorlardı. Nereden uydurdun bu haberi..

Birkaç ay önce Lig TV reklamlarını yapmıştı "3 sene daha bizde" şeklinde. Eğer ona rağmen gösterebileceklerse büyük iş olur ama digitürk üyesi olarak Lig TV'de kalmasını tercih ederim. Yayın kaliteleri üst düzeyde. Aynı anda başlayan maçları verebiliyorlar ve kesinlikle maç tercihlerinde doğru maçı seçiyorlar. Yani 2007'de Fox TV'nin yaptığı gibi Manchester United maçı varken gidip Tuncay'lı Middlesbrough maçını vermiyor. TV8 alacaksa bile alt seviye maçları alsın. Üst seviye Lig TV'ye kalsın. TV8 İtalya Serie A ya da La Liga'yı alsın..

Bu senenin başından bari. Para cezası ödemeden ayni anda 2 maçı birden yayınlayamıyorlar. Orjinal dil seçeneği de yasaklandı.

hocam bu olaydan haberim yok, zaten ligtv den izlemiyordum maçları.yasaklama sebebi ne, orjinal dili filan yasaklayan kurum hangisi ? bizle mi alakalı bir durum?

Daha dün akşam yayınladır ya. Lig TV2 Everton-C.Palace, Lig TV3 Man.City-Sunderland maçını verdi aynı saatte. Ayrıca Noel döneminde aynı saatte başlayan 3 maçı veriyorlardı. Nereden uydurdun bu haberi..

Ben uydurmadım güzel kardeşim, uydu haberleriyle ilgili olan sitelerin hepsinde vardı. Orjinal dil yasağı da getirildi diyorlardı. Ki ben ayni anda yayınlanmayan çok 2 büyük maç hatırlıyorum. City maçları için kaç kez yaynlanmadılar da Arsenal'in maçını yayınlıyorlar diye söverek link aradığımı hatırlıyorum. Lütfen doğru düzgün araştırma yapmadan sallamayın.(Ki yayınladıklarında ceza ödüyorlar diye 50 kez yazdım)

Geri
Üst Alt