Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 1.738
Paşpakan acun'u baron yapmaya and içmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben uydurmadım güzel kardeşim, uydu haberleriyle ilgili olan sitelerin hepsinde vardı. Orjinal dil yasağı da getirildi diyorlardı. Ki ben ayni anda yayınlanmayan çok 2 büyük maç hatırlıyorum. City maçları için kaç kez yaynlanmadılar da Arsenal'in maçını yayınlıyorlar diye söverek link aradığımı hatırlıyorum. Lütfen doğru düzgün araştırma yapmadan sallamayın.(Ki yayınladıklarında ceza ödüyorlar diye 50 kez yazdım)
Ben onu bunu bilmem dün akşam saat 21:45'te başlayan 2 maça da baktım. Ayrıca daha önceki haftalarda da vardı. Senin dediğin haftaları da biliyorum. Onun sebebi o saatte başlayan Spor Toto Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi maçları olması. 3 kanalları olduğu için 1'ini Premier Lige, 1'ini basketbol ligine, 1'ini de Süper Lige ayırdılar. Ama saatler uygun olduğunda aynı saatte 3 maç bile verdiler bu sezon çok eminim çünkü izledim dönüşümlü olarak..
Yok, ben maç olduğu saatte yayınlayacak birşey bulamadıkları için önceki haftalardaki maçların tekrarını verdiklerini hatırlıyorum. Belki son 1-2 ayda kural değişmiştir ama sezon başında uydu sitelerinde ayni anda 2-3 maç yayınlanma olayına ve orjinal dile yasak getirdiklerini okuduğuma eminim.
ben cumartesi günleri saat 16´daki maclari kapsiyor diye biliyorum
Birkaç ay önce Lig TV reklamlarını yapmıştı "3 sene daha bizde" şeklinde. Eğer ona rağmen gösterebileceklerse büyük iş olur ama digitürk üyesi olarak Lig TV'de kalmasını tercih ederim. Yayın kaliteleri üst düzeyde. Aynı anda başlayan maçları verebiliyorlar ve kesinlikle maç tercihlerinde doğru maçı seçiyorlar. Yani 2007'de Fox TV'nin yaptığı gibi Manchester United maçı varken gidip Tuncay'lı Middlesbrough maçını vermiyor. TV8 alacaksa bile alt seviye maçları alsın. Üst seviye Lig TV'ye kalsın. TV8 İtalya Serie A ya da La Liga'yı alsın..
Sözlesmeler nezamana kadar bilmiyorum ama tüm ligler neredeyse bir yerlere ait. Hemde yillardir bazilari.
Acun öyle kafasina göre istedigini alamaz yani. Mecburen sözlesmelerin bitmesini bekleyecek eger istiyorsa.
Suan Hollanda Ligi disinda Türkiye'de tüm ligleri yayinlayan kanallar var. Reyting getirmeyecek Championship'i saymazsak Hollanda Ligi'ne ilave olarak sadece Kral Kupasi gibi Kupalarin yayinini alabilir.
Arjantin Ligi - TVnet
Brezilya Ligi - LigTV
Sampiyonlar Ligi - Smart Spor
Avrupa Ligi - Smart Spor
Belcika Ligi - TVnet
Hollanda Ligi - ?????
Ukrayna Ligi - TVnet
Portekiz Ligi - Tivibu Spor
Süper Lig - LigTV
Rusya Ligi - LigTV
Fransa Ligi - Tivibu Spor
Almanya Ligi - TRT