İngiltere Premier Lig Seneye TV8'de İddiası

Ben uydurmadım güzel kardeşim, uydu haberleriyle ilgili olan sitelerin hepsinde vardı. Orjinal dil yasağı da getirildi diyorlardı. Ki ben ayni anda yayınlanmayan çok 2 büyük maç hatırlıyorum. City maçları için kaç kez yaynlanmadılar da Arsenal'in maçını yayınlıyorlar diye söverek link aradığımı hatırlıyorum. Lütfen doğru düzgün araştırma yapmadan sallamayın.(Ki yayınladıklarında ceza ödüyorlar diye 50 kez yazdım)

Ben onu bunu bilmem dün akşam saat 21:45'te başlayan 2 maça da baktım. Ayrıca daha önceki haftalarda da vardı. Senin dediğin haftaları da biliyorum. Onun sebebi o saatte başlayan Spor Toto Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi maçları olması. 3 kanalları olduğu için 1'ini Premier Lige, 1'ini basketbol ligine, 1'ini de Süper Lige ayırdılar. Ama saatler uygun olduğunda aynı saatte 3 maç bile verdiler bu sezon çok eminim çünkü izledim dönüşümlü olarak..

EPL maçı bedava izlenecekse süper haber. Die Digitürk die.

süper olur özledik

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SRwCfDG2GrQ[/media]

Ben onu bunu bilmem dün akşam saat 21:45'te başlayan 2 maça da baktım. Ayrıca daha önceki haftalarda da vardı. Senin dediğin haftaları da biliyorum. Onun sebebi o saatte başlayan Spor Toto Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi maçları olması. 3 kanalları olduğu için 1'ini Premier Lige, 1'ini basketbol ligine, 1'ini de Süper Lige ayırdılar. Ama saatler uygun olduğunda aynı saatte 3 maç bile verdiler bu sezon çok eminim çünkü izledim dönüşümlü olarak..

Yok, ben maç olduğu saatte yayınlayacak birşey bulamadıkları için önceki haftalardaki maçların tekrarını verdiklerini hatırlıyorum. Belki son 1-2 ayda kural değişmiştir ama sezon başında uydu sitelerinde ayni anda 2-3 maç yayınlanma olayına ve orjinal dile yasak getirdiklerini okuduğuma eminim.

Aynı anda birkaç maç yayınlıyorlar ya ben de bu sene izledim oyle bir çok maçı.

Yok, ben maç olduğu saatte yayınlayacak birşey bulamadıkları için önceki haftalardaki maçların tekrarını verdiklerini hatırlıyorum. Belki son 1-2 ayda kural değişmiştir ama sezon başında uydu sitelerinde ayni anda 2-3 maç yayınlanma olayına ve orjinal dile yasak getirdiklerini okuduğuma eminim.

ben cumartesi günleri saat 16´daki maclari kapsiyor diye biliyorum

bazı maçlar digiturk bazı maçlar tv 8 de olur. önemli maçları digiturk yayınlar.

Başbakanın yanında uslu uslu durup düzgünce yalakalık yaparsan belki süper lig maçlarını da sana verirler accunn!

isterse galatasaray'ın her maçını bedava yayınlasın acun denen akplinin kanalını izlemeyeceğim.

Maçları alırlarsa doğru düzgün göstermezler. Çünkü Acun'un dediğine göre bu kanal eğlence kanalı olacakmış. İngiltere'de saat 19:30'da maçlar oynanıyor Cumartesi günü. Bu maçlar saat 9 buçuğa doğru bitiyor. Saat 9 buçuktan sonra eğlence veya dizi yayınlamaya kalksa reyting açısından düşer. Çünkü kadın izleyicileri diğer kanallar kapar. Zaten o saatte Süper Lig maçı olduğundan futbol seven adam gider kendi takımının maçını izler. Futbol sevmeyen adam zaten Premier Lig de izlemez. Bu da Cumartesi akşamı için TV8'e darbe indirir. Ayrıca her hafta Pazartesi maçı da oluyor. Saat 10'daki maçı göstermez Acun Tv. Hafta arası maçları da gece onları da göstermez. Aynı saatte 2 maç gösteremez.

O yüzden ligi alıp doğru dürüst göstermemesindense hiç almasın ve neredeyse her maçı gösteren Lig Tv'de kalsın..

Herkesin izleyecek olmasi guzel ama Acun batsaydi cok daha guzel olurdu

Kimse söylememiş ama ; Acun aslında geleceğin Fenerbahçe başkanlığına oynuyor...

Gücü topluyor... Yarında Aziz'e men durumunda ilk adaylardan biri olacaktır...

Eh en büyük desteği kim veRecek, onuda siz Tahmin Edin...

Birkaç ay önce Lig TV reklamlarını yapmıştı "3 sene daha bizde" şeklinde. Eğer ona rağmen gösterebileceklerse büyük iş olur ama digitürk üyesi olarak Lig TV'de kalmasını tercih ederim. Yayın kaliteleri üst düzeyde. Aynı anda başlayan maçları verebiliyorlar ve kesinlikle maç tercihlerinde doğru maçı seçiyorlar. Yani 2007'de Fox TV'nin yaptığı gibi Manchester United maçı varken gidip Tuncay'lı Middlesbrough maçını vermiyor. TV8 alacaksa bile alt seviye maçları alsın. Üst seviye Lig TV'ye kalsın. TV8 İtalya Serie A ya da La Liga'yı alsın..

Sözlesmeler nezamana kadar bilmiyorum ama tüm ligler neredeyse bir yerlere ait. Hemde yillardir bazilari.

Acun öyle kafasina göre istedigini alamaz yani. Mecburen sözlesmelerin bitmesini bekleyecek eger istiyorsa.

Suan Hollanda Ligi disinda Türkiye'de tüm ligleri yayinlayan kanallar var. Reyting getirmeyecek Championship'i saymazsak Hollanda Ligi'ne ilave olarak sadece Kral Kupasi gibi Kupalarin yayinini alabilir.

Arjantin Ligi - TVnet

Brezilya Ligi - LigTV

Sampiyonlar Ligi - Smart Spor

Avrupa Ligi - Smart Spor

Belcika Ligi - TVnet

Hollanda Ligi - ?????

Ukrayna Ligi - TVnet

Portekiz Ligi - Tivibu Spor

Süper Lig - LigTV

Rusya Ligi - LigTV

Fransa Ligi - Tivibu Spor

Almanya Ligi - TRT

Italya Ligi - Tivibu Spor

Ispanya Ligi - NTV Spor/Smart

Ingiltere Ligi - LigTV

Sözlesmeler nezamana kadar bilmiyorum ama tüm ligler neredeyse bir yerlere ait. Hemde yillardir bazilari.

Acun öyle kafasina göre istedigini alamaz yani. Mecburen sözlesmelerin bitmesini bekleyecek eger istiyorsa.

Suan Hollanda Ligi disinda Türkiye'de tüm ligleri yayinlayan kanallar var. Reyting getirmeyecek Championship'i saymazsak Hollanda Ligi'ne ilave olarak sadece Kral Kupasi gibi Kupalarin yayinini alabilir.

Arjantin Ligi - TVnet

Brezilya Ligi - LigTV

Sampiyonlar Ligi - Smart Spor

Avrupa Ligi - Smart Spor

Belcika Ligi - TVnet

Hollanda Ligi - ?????

Ukrayna Ligi - TVnet

Portekiz Ligi - Tivibu Spor

Süper Lig - LigTV

Rusya Ligi - LigTV

Fransa Ligi - Tivibu Spor

Almanya Ligi - TRT

Italya Ligi - Tivibu Spor

Ispanya Ligi - NTV Spor/Smart

Ingiltere Ligi - LigTV

Alır merak etme... Digitürk şu an devletin elinde değil mi. Devleti kim yönetiyor...

Kanun çıkarmak emin ol senin cepten sms yollamandan bile daha basit onlar için.

Güzel bir haber tabi ki doğruluk payı varsa.İkincisi de Acun'da ilerleyen zamanlarda şifreli bir kanal açıp orada gösterir maçları.

Geri
Üst Alt