GSCimbom
Sercan Turan

İngiltere Premier Ligi Maçlar Başlığı(ARŞİV) Sayfa 114

Sercan Turan ·

Cevap
9,8K
Okunma
375,6K
Sayfa
114/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BvvB0F1IMAA-q7x.jpg:large

Daha izlemedim maçını da forma yakışmış

Costayı çok eziyorsunuz tamam dk hayal kırıklığı ama fiziği yeter dedğimizde burda 20-30 kişi dalga geçmişti benim gibi 2-3 kişiyle.

Bu adam aktif oyunda olsada olmasada sakatlık vs olmazsa min 20 gol atar EPL'de .

wenger ne yaptığını bilmiyor. Hucum oynatacağı maçta Jiru yok, kontra oynadığı maçta jiru var.

lan bu Oliviye dediğin burnu uzun olan adam bildiğin tank. yığacaksın rakip cezasahasına o da atacak. Bjk maçında olması hata. Everton'a karşı olmamasıda hata. Arsenal'ın işi zor bjk karşısında. (bu kafayla giderse zor)

Costayı çok eziyorsunuz tamam dk hayal kırıklığı ama fiziği yeter dedğimizde burda 20-30 kişi dalga geçmişti benim gibi 2-3 kişiyle.

Bu adam aktif oyunda olsada olmasada sakatlık vs olmazsa min 20 gol atar EPL'de .

Costa iyi golcu ama abartildi gecen sene. Falcao'nun yeri doldu, ondan daha iyidi gibi yorumlar vardi.

Ciddi rakipler karsisinda varlik gosterebildigini pek gormedim Costa'nin.

$

wenger ne yaptığını bilmiyor. Hucum oynatacağı maçta Jiru yok, kontra oynadığı maçta jiru var.

lan bu Oliviye dediğin burnu uzun olan adam bildiğin tank. yığacaksın rakip cezasahasına o da atacak. Bjk maçında olması hata. Everton'a karşı olmamasıda hata. Arsenal'ın işi zor bjk karşısında. (bu kafayla giderse zor)

Rahat yenecekler Besiktas'i.

$

Costa iyi golcu ama abartildi gecen sene. Falcao'nun yeri doldu, ondan daha iyidi gibi yorumlar vardi.

Ciddi rakipler karsisinda varlik gosterebildigini pek gormedim Costa'nin.

$

Yok abi Falcao ah sakatlanmasaydı başkaydı ya çok başkaydı umarım toparlar.Bu seviyenin çok üstündeydi.Benim kastettiğim dk zamanları costa ile ne dalgalar geçildi balon falan diye hiçbir türlü balon değil , ha chelsea'nin sistemide bunda etkili olacak dogrudur ama öyle böyle 2-3 yıl üst düzey katkı verir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt