Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki takımda vasat gibi, fena değil maç. Newcastle iyi oynamaya başladı, Janmaat çok iyi şuana kadar

BvvB0F1IMAA-q7x.jpg:large

Daha izlemedim maçını da forma yakışmış

Costayı çok eziyorsunuz tamam dk hayal kırıklığı ama fiziği yeter dedğimizde burda 20-30 kişi dalga geçmişti benim gibi 2-3 kişiyle.

Bu adam aktif oyunda olsada olmasada sakatlık vs olmazsa min 20 gol atar EPL'de .

wenger ne yaptığını bilmiyor. Hucum oynatacağı maçta Jiru yok, kontra oynadığı maçta jiru var.

lan bu Oliviye dediğin burnu uzun olan adam bildiğin tank. yığacaksın rakip cezasahasına o da atacak. Bjk maçında olması hata. Everton'a karşı olmamasıda hata. Arsenal'ın işi zor bjk karşısında. (bu kafayla giderse zor)

Costayı çok eziyorsunuz tamam dk hayal kırıklığı ama fiziği yeter dedğimizde burda 20-30 kişi dalga geçmişti benim gibi 2-3 kişiyle.

Bu adam aktif oyunda olsada olmasada sakatlık vs olmazsa min 20 gol atar EPL'de .

Costa iyi golcu ama abartildi gecen sene. Falcao'nun yeri doldu, ondan daha iyidi gibi yorumlar vardi.

Ciddi rakipler karsisinda varlik gosterebildigini pek gormedim Costa'nin.

$

wenger ne yaptığını bilmiyor. Hucum oynatacağı maçta Jiru yok, kontra oynadığı maçta jiru var.

lan bu Oliviye dediğin burnu uzun olan adam bildiğin tank. yığacaksın rakip cezasahasına o da atacak. Bjk maçında olması hata. Everton'a karşı olmamasıda hata. Arsenal'ın işi zor bjk karşısında. (bu kafayla giderse zor)

Rahat yenecekler Besiktas'i.

$

Costa iyi golcu ama abartildi gecen sene. Falcao'nun yeri doldu, ondan daha iyidi gibi yorumlar vardi.

Ciddi rakipler karsisinda varlik gosterebildigini pek gormedim Costa'nin.

$

Yok abi Falcao ah sakatlanmasaydı başkaydı ya çok başkaydı umarım toparlar.Bu seviyenin çok üstündeydi.Benim kastettiğim dk zamanları costa ile ne dalgalar geçildi balon falan diye hiçbir türlü balon değil , ha chelsea'nin sistemide bunda etkili olacak dogrudur ama öyle böyle 2-3 yıl üst düzey katkı verir bence.

Rahat yenecekler Besiktas'i.

$

epl takimlari kotu baslar sezonlara, tottenhamda baya kicini yirrtti ael mi neydi rakibi. 10 dakikada 2 gol bularak yendi.

Arsenalda hazır değil, zaten eksikleride var. Bunlara bişey demiyorum ama yaptığı stratejik hatalarda var. O maçta BJK'ya 4'te atabilirler. Oyun kilitlenebilirde. O gunki performanslarina bagli

Khedira hazır Ancelotti'ye gitmek istediğini söylemişken Arsenal çöksün hemen,kaçırmasınlar bu fırsatı...

Bu Arsenal Besiktas'a elenmesin.Valla olur mu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt