- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
muthis oynadilar, hiza bak be takip edemediim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City'nin ilk hafta fikstürü genel olarak kolaydı yalnız United dışında.
Haftaya ilk puan kayıplarını yaşayabilirler Tottenham deplasmanında.
Çok iyi oynadıkları maçlar var ancak bazı bölümlerde denemeler yapıldığı için kilitleniyorlar.
Liverpool ve Arsenal daha keyifli top oynuyor aslında ancak City'nin kadrosu daha iyi.Suan oynadiklari futbolla ingiltere liginde hic bir takim bas edemez bence
Liverpool Haric
Liverpool ve Arsenal daha keyifli top oynuyor aslında ancak City'nin kadrosu daha iyi.
Pep fantezi denemeye başlamazsa eğer sıkıntı olmaz zaten açık ara şampiyon olurlar.
Artık utanırlar da alırlar diye iki kupona da koydum ve ikisi de son bu maça kaldı. Ama bu kadar vurdumduymaz oynayacaklarını tahmin etmedim benWest Ham de pek is yok bu sezon. Iddiacilar uzak durun bunlarin macindan, en iyi secenek kg var bence. Hem yiyorlar hem atiyorlar ama mac sonucu sikintili.
575 tl bir kuponumda ve 525 tl bir kuponumda sadece West Ham' a kaldı. Ama daha isabetli şutları yok ve gol yediler
Artık utanırlar da alırlar diye iki kupona da koydum ve ikisi de son bu maça kaldı. Ama bu kadar vurdumduymaz oynayacaklarını tahmin etmedim ben
#10 bir suggestionBilic hocayi renklerimize katmali