Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilic yine geriye düştü evinde. Charlie Austin, Bertrand'ın ortasını baya güzel bitirdi. :005:

41.dk, 0-1

City'nin ilk hafta fikstürü genel olarak kolaydı yalnız United dışında.

Haftaya ilk puan kayıplarını yaşayabilirler Tottenham deplasmanında.

Çok iyi oynadıkları maçlar var ancak bazı bölümlerde denemeler yapıldığı için kilitleniyorlar.

City'nin ilk hafta fikstürü genel olarak kolaydı yalnız United dışında.

Haftaya ilk puan kayıplarını yaşayabilirler Tottenham deplasmanında.

Çok iyi oynadıkları maçlar var ancak bazı bölümlerde denemeler yapıldığı için kilitleniyorlar.

Suan oynadiklari futbolla ingiltere liginde hic bir takim bas edemez bence

Liverpool Haric

575 tl bir kuponumda ve 525 tl bir kuponumda sadece West Ham' a kaldı. Ama daha isabetli şutları yok ve gol yediler

Suan oynadiklari futbolla ingiltere liginde hic bir takim bas edemez bence

Liverpool Haric
Liverpool ve Arsenal daha keyifli top oynuyor aslında ancak City'nin kadrosu daha iyi.

Pep fantezi denemeye başlamazsa eğer sıkıntı olmaz zaten açık ara şampiyon olurlar.

City önümüzdeki hafta deplasmanda Tottenham ile karşılaşıyor bu maçı da geçerlerse zor durdurulmaları.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

West Ham de pek is yok bu sezon. Iddiacilar uzak durun bunlarin macindan, en iyi secenek kg var bence. Hem yiyorlar hem atiyorlar ama mac sonucu sikintili.

Liverpool ve Arsenal daha keyifli top oynuyor aslında ancak City'nin kadrosu daha iyi.

Pep fantezi denemeye başlamazsa eğer sıkıntı olmaz zaten açık ara şampiyon olurlar.

Keyifli futbol konusunda hak veriyorum Ancak city'nin oynadigi biraz daha farkli o 2 takima göre

Sagli sollu ataklar degil belki onlar gibi ama oyunu domine ettikleri bir futbol oynuyorlar

Dedigin gibi guardiola 3-4-3 tarzinda fanteziler denemeye baslarsa sorun olabilir

West Ham de pek is yok bu sezon. Iddiacilar uzak durun bunlarin macindan, en iyi secenek kg var bence. Hem yiyorlar hem atiyorlar ama mac sonucu sikintili.
Artık utanırlar da alırlar diye iki kupona da koydum ve ikisi de son bu maça kaldı. Ama bu kadar vurdumduymaz oynayacaklarını tahmin etmedim ben

Artık utanırlar da alırlar diye iki kupona da koydum ve ikisi de son bu maça kaldı. Ama bu kadar vurdumduymaz oynayacaklarını tahmin etmedim ben

Belli olmaz daha 45 dakika var tabi ama bence sen kendini hazirla simdiden soguk suyu icmeye ne yazik ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt