Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bam bam bam Leicester
DHlpgWBWAAA3u-J.jpg:large

ben iborrayı merak ediyorum sakatlıgından dönsün görücez onu ama ligi domine edebilir maticin daha ağır ama daha güçlü versiyonu gibi . ndidi ibarro pl deki en iyi tandemlerden birisi olabilir . lei scout içinde cidden iyi yaptıkları kötü transfer yok

ms1 geldi. Huddersfield 1-0 Newcastle United

Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Huddersfield 2 de 2 ile başlarken Newcastle 2 de 0 çekti. Newcastle United'a transfer lazım

Crouch 36 yaşına geldi hala gol atmaya devam ediyor :D

Burnley son dakika da golu atmis.

Tottenham 1-1 Burnley

manu da berabere kaldı.ortam dazlak uyuza kalacak gibi.

Peple aranda ne geçti la senin okumaktan yoruldum ona olan nefretini Fenerlilerden bu kadar nefret etmiyorsundur.

Barça yurt dışında en sevmediğim kulüp.Pep de Barca'nin en iyi döneminde baş aktördu.Oynattigi pas futbolundan hic hoslanmadim.Ustune Ispanya milli takımı da Pep'in pas futbolunu örnek aldı.Fabregas forvet falan oynuyordu bir ara.Hic sevmiyorum kısaca.

Barça yurt dışında en sevmediğim kulüp.Pep de Barca'nin en iyi döneminde baş aktördu.Oynattigi pas futbolundan hic hoslanmadim.Ustune Ispanya milli takımı da Pep'in pas futbolunu örnek aldı.Fabregas forvet falan oynuyordu bir ara.Hic sevmiyorum kısaca.
Mal mal fantezilerine ben de kıl oluyorum hatta karakter sorunu da var ama bu kadar takılma bence. Klopp dışında hemen hemen tüm hocalarda antipatiklik var.

Geldiğinde dediydik frank de boer güzelim takımın içine edecek diye. Palace'in dört mactir ne golu ne de puani var. Rezil herif.

so come on wilfi bony
score some goal for swansea
we go wild wild wild
wild wild wild

en iyi taraftar chantlerinden biri olabilir .

Geldiğinde dediydik frank de boer güzelim takımın içine edecek diye. Palace'in dört mactir ne golu ne de puani var. Rezil herif.
Palace bugün dünyaları kaçırdı.De Boer leş bir adam ama bugün puan alamamaları mucize gibi bişey.Maçı bile alabilirlerdi ama bu kadar beceriksizlikte olmaz

Newcastle'ım golü çaktı. Çok önemli bu deplasmandan 3 puan çıkarmak, 10 dakika daha dayanmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt