Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bam bam bam Leicester
![]()
Peple aranda ne geçti la senin okumaktan yoruldum ona olan nefretini Fenerlilerden bu kadar nefret etmiyorsundur.manu da berabere kaldı.ortam dazlak uyuza kalacak gibi.
Peple aranda ne geçti la senin okumaktan yoruldum ona olan nefretini Fenerlilerden bu kadar nefret etmiyorsundur.
Mal mal fantezilerine ben de kıl oluyorum hatta karakter sorunu da var ama bu kadar takılma bence. Klopp dışında hemen hemen tüm hocalarda antipatiklik var.Barça yurt dışında en sevmediğim kulüp.Pep de Barca'nin en iyi döneminde baş aktördu.Oynattigi pas futbolundan hic hoslanmadim.Ustune Ispanya milli takımı da Pep'in pas futbolunu örnek aldı.Fabregas forvet falan oynuyordu bir ara.Hic sevmiyorum kısaca.
Klopp dışında hemen hemen tüm hocalarda antipatiklik var.
Unuttum onu Poşet hoca muazzam bugün yine müthiş oynamışlar şu Wembley kabusu bitse de yine içerde de futbol izlesek.+ Pochettino
Palace bugün dünyaları kaçırdı.De Boer leş bir adam ama bugün puan alamamaları mucize gibi bişey.Maçı bile alabilirlerdi ama bu kadar beceriksizlikte olmazGeldiğinde dediydik frank de boer güzelim takımın içine edecek diye. Palace'in dört mactir ne golu ne de puani var. Rezil herif.