Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal böyle devam edemez daha fazla. 5-6 hafta sonra yarış City-Chelsea arasında geçmeye başlar. Zaten son haftalarda çok zorlanıyorlar, kadroları da yetersiz. Manchester United'da dahil olabilir yarışa ancak Arsenal kesinlikle ama kesinlikle bu yarıştan düşecektir. Şampiyon olması imkansız bana kalırsa.

Bunlar transfer yapması gerek sağlam forvet gerek yoksa ilk 3 e giremezler.

Chelsea, City. Bunlar her zaman kalıcı olacaktır yarışta. United'ın da dahil olacağına inanıyorum. Ama Arsenal gerek kadro kalitesi bakımından, gerekse bütçe açısından bu takımlarla kesinlikle yarışamaz. Arsenal'in formu dönemlik, düşeceklerdir yarıştan ki son haftalarda çok zorlanmaya başladıklarını görüyorsunuzdur hepiniz. Arsenal yolcu bu yarıştan.

Daha önce söyledigim gibi, City ve Chelsea üstte yanliz kalacaktir.

Arsenal ve Liverpool kadro kalitesi olarak bu ikisinin kesinlikle gerisinde, Chelsea'nin yedekleri bile Arsenal ve Liverpool'da ilk 11 oyuncusu olur.

Bugün Chelsea'de Mata ve Schürrle oynuyor, Oscar ve Willian yedek soyunuyor.

Arsenal mesela evinde Everton'a bile dis geciremedi, berabere kaldilar.

Chelsea son haftalarda Mourinho etkisiyle daha iyi oynamaya basladi. Üst üste alinan 3.galibiyet bu. City ise 5 mactir kazaniyor.

Eger bugün Manchester United kazanirsa büyük patlama yapabilirler Moyes'e ragmen.

Tecrübesiz Arsenal ve Liverpool'u geride birakip 3.bile olabilir United bu rezalet sezon baslangicina ragmen.

City deplasmanlarda kaybettiği saçma sapan puanlara ağlıyor işte. Cardiff, Aston Villa, Sunderland, Southampton, Stoke City, Chelsea. Bu deplasmanların hepsinde puan kaybedildi. Özellikle Cardiff ve Aston Villa maçları avuçların içindeyken yenilen inanılmaz saçma gollerle kaybedilen deplasmanlardı.

Chelsea maçında da beraberlik cepteyken ve takım fena bir maç çıkarmamışken yine abuk sabuk bir savunma hatasıyla Chelsea'nin 2-1'lik galibiyetiyle bitmişti. Nastasic'in Torres'e boş kaleye al da at dediği pozisyondan bahsediyorum. City sezon sonu şampiyon olamassa bunun en büyük sebebi futbol komedi programlarına girecek nitelikte yediği inanılmaz saçma goller olacak.

Villa sonunda kazandi, sevindim.

Danimarka günü

Bendtner 1 gol

Agger 1 gol

Eriksen 1 gol 1 assist

Şu ana kadar izlediğim maçlarda City eğer deplasmanlarda saçma sapan goller yemezse şampiyon olur gibi..

Rosicky'den mükemmel pas, Walcott vurdu savunmadan döndü.

Gnabry yetenekli bir eleman.

Spurs ne kadar iyi gözükse'de Arsenal maçlarinda iyi oynamiyorlar.. tipki biz ile Fenevler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt