Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar ..tan bi mac. Bu yuzden izlemiyorum EPL'yi dogru durust. Ne zaman acsam uykum geliyor. Hic degilse Serie A'da tekme tokat mucadele, klas hareketler ve bolca pozisyon izliyosun.

Ne kadar ..tan bi mac. Bu yuzden izlemiyorum EPL'yi dogru durust. Ne zaman acsam uykum geliyor. Hic degilse Serie A'da tekme tokat mucadele, klas hareketler ve bolca pozisyon izliyosun.

Bu ne ya :o

Premier Lig'de dünyanin en akici ve hareketli futbolu oynaniyor, cogu macta orta sahalar devreye bile girmiyor mac kaleden kaleye oynaniyor.

Su an hangi maci izliyorsun bilmiyorum ama FA Cup, yani yedek futbolcularin maci olabilir.

Premier Lig dünyanin en iyi ligidir bence. Yüksek tempo, bol pozisyon, hep hareketli maclar oluyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Stadlar hep dolu. Gün, saat fln fark etmiyor.

Italya liginin les oldugunu söylemeye gerek duymuyorum bile, senelerdir lige ambargo koyan Juventus'un halini gördük. Amrabat o penaltiyi yaptirmasa deplasmanda da galip gelecektik.

Italya liginde sürekli durdurmaya yönelik oynuyor takimlar, stadlar bombos, bizim türk ligi bile daha yüksek doluluk oranina sahiptir belkide.

3-5-2, 4-3-1-2, 3-4-3 gibi mazide kalmis sistemler ve o düsük tempo yüzünden Avrupa'da italyan takimlari is yapamiyor. Benitez'in gelmesiyle sadece Napoli göze hos geren bir futbol oynuyor denilebilir, onlarda ligde 3.sirada. Serie A'nin 40 firin ekmek yemesi lazim en iyi lig olmak istiyorsa..

Italyan ligi eskisi gibi degil.. bence bizim ligimiz onlarinkini 5-10 sene içerisinde *geçecegini inaniyorum.

*eger şike veya savaş olaylar çikmazsa.

Drogba şu maçları izliyorsa içi gidiyordur. Yağ gibi kayıyorlar adamlar çimde.

Adamı dizi üstünde çimde kaymaya hasret bıraktık resmen.

Sorması ayıp bu FA kupası maçlarını hangi kanal veriyor ?

BdKDoilIYAEFQcb.jpg

Chelsea epey zorlandi ilk yari 0-0 bitti.

Hazard pes golü atti resmen, tek basina sirtliyor Chelsea'yi.

Torres bitirdi ama cok kötü mac oldu, kapattim sonunda..

Niño atti golünü.

Chelseadeki tüm forvetler dis saha maçlarda 0 gol atti geçen sene.

2014e yeni girdik ama Torres Southampton ve Hullda gol atti. :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt