Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek hafta Hull'a karsi kazanmamiz lazim, sonraki maclarda fazla puan toplamayacagiz gibi

Hull

Liverpool (d)

Arsenal

Chelsea (d)

City

Everton (d)

QPR (d)

Tottenham

böyle fikstür mü olur yahu

Israrla 3-4-1-2 oynuyorlar,o taktik olmaaaazzzzzzz...

4'lü savunmaya dönmesi lazım Van Gaal'in...

Dün Valencia 3 'lünün sağı gibi görev yaptı , bir sürü top kesti ,

sorun diziliş değil , sorun kalitede ,

örneğin benim hiç ama hiç beğenmediğim ve sevmediğim west brown ve o'shea şuan ki ManU göbeğinden daha üst seviyedeler !

Maçı seyrettim ama inanılmaz kalitesiz bi maç oldu , sırf ismi vardı yani , sadece tempo var mücadele var bunlar haricinde hiçbirşey yok , Sunderland o kadar kısır bir takımki , bir yere kadar geliyorlar ama orada tıkanıyorlar çünkü yeteneksizlik akıyor paçalarından , kazma sürüsü hepsi ,

koşma mücadele tempo 10 numara ama olmuyor işte ,

Man.U zaten rezil durumda dün azıcık iyi bir takım olsa farklı olurdu hatta dün Totnımdan 4 yiyen takım ManU'yu yenebilirdi ,

ManU DiMaria transferini yapacakmı bilmiyorum ama kesinlikle yetmez , tek onunla kalacaksa gereksiz bile olur !

Israrla 3-4-1-2 oynuyorlar,o taktik olmaaaazzzzzzz...

4'lü savunmaya dönmesi lazım Van Gaal'in...

Dün Valencia 3 'lünün sağı gibi görev yaptı , bir sürü top kesti ,

sorun diziliş değil , sorun kalitede ,

örneğin benim hiç ama hiç beğenmediğim ve sevmediğim west brown ve o'shea şuan ki ManU göbeğinden daha üst seviyedeler !

Maçı seyrettim ama inanılmaz kalitesiz bi maç oldu , sırf ismi vardı yani , sadece tempo var mücadele var bunlar haricinde hiçbirşey yok , Sunderland o kadar kısır bir takımki , bir yere kadar geliyorlar ama orada tıkanıyorlar çünkü yeteneksizlik akıyor paçalarından , kazma sürüsü hepsi ,

koşma mücadele tempo 10 numara ama olmuyor işte ,

Man.U zaten rezil durumda dün azıcık iyi bir takım olsa farklı olurdu hatta dün Totnımdan 4 yiyen takım ManU'yu yenebilirdi ,

ManU DiMaria transferini yapacakmı bilmiyorum ama kesinlikle yetmez , tek onunla kalacaksa gereksiz bile olur !

Manu Ferguson zamanındada ucuk bir kadroya sahip degildi. Buna rağmen Ligi domine ediyorlardı.

Ferguson cok iyi takım oyunu oynatıyordu ve her oyuncu fizik-kondisyon olarak fitti, atletikti, buna bağlı olarakta hızlı futbol oynayabiliyorlardı. Rakibin en kücük hatasında yıldırım gibi kontraları zaten kontra atak nasıl yapılır ? baslıgı altında ders diye okutulurdu.

Sonuc olarak Ferguson gitti, Manu bitti.

Gecen sene ki sorunun ana nedeni Moyes değildi zaten vasat United kadrosuydu. LVG hic transfer yapmamis olsun ligde ilk 4'e girmesi çok çok zor. Moyes kotu bir hoca değil

Kadrosu çok kötü. Fazla beklentiye girmesin UTD taraftarı.

Di Maria çok ciddi hareketlilik getirmiş Manu'ya , ilk maçında baya baya iyi oynuyor...

2 tane muazzam pas verdi birinde Van Persie kaleci ile karşı karşıya kaçırdı , diğerinde Mata zararlısı topu ıskaladı :crushed:

Bizim takıma kızıp sövüyoruz ama ManU da farksız değil

berbat futbol oynuyorlar, mahalle takımı gibiler

Burnley az yüklense golü bulacak

Bizim takıma kızıp sövüyoruz ama ManU da farksız değil...

EPL'nin cazibesi ve şartları , Klübün marka değeri , sınırsız transfer bütçesine rağmen ,

hemde aynı yanlışı 2 senedir yapıyorlar ,

bu arada Valencia ciddi ciddi sağ bekliğe kaymış

De Gea

Rafael/Valencia Rojo Blind Shaw

Di Maria Herrera Cleverley Mata

Rooney Van Persie

ManU köy takimlarina bile mahkum oynuyor. Dön iste 4-4-2'ye.

Cleverley'in yerine koyacak baska birini bulamadim. Anderson'un futbol hayati artik bitmis, Fletcher-Carrick-Fellaini üclüsü ise agir kazma.

Rafael'in yerine de Valencia olabilir.​

İngiltere maclarını internettende kaldırmıslar. Hackerlar iyi calısıyor. Millete zorla paralı mac izletecekler.

De Gea

Rafael Rojo Blind Shaw

Fellaini

Herrera Cleverley

Di Maria Mata

RVP

ya da

De Gea

Rafael Rojo Blind Shaw

Herrera Fellaini

Di Maria Rooney Mata

RVP​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt