Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde forvetlerimiz yetersiz diye üzülürüz adamlarda agüero jovetic var top hakimiyeti onlarda 12 korner ama gol yok :D

Cazorla cok underrated bir topcu, ben cok seviyor ve begeniyorum Santi'yi.

Bu maçın sorumlusu korkak pellegrinidir. Suyu ısınıyor.

Chelsea i sampiyon yapacaklar bu gidisle.

chelsea sampion olur bu sene . city aguerosuz resmen her macda zorlaniyor.
daha cok pzan yasarlar. aynisi chelsea icin söylemek mümkün degil. chelsea takim oldu.

City de ne plan, ne taktik var

Bende Chelsea sampiyon olacagini düsünüyorum, yalniz Costa sakatlanirsa (ve geçmiste çok sakatlandi) gol sIkIntIsI yasayabilirler. Hazard-Oscar-Willian golleri atabilir ama devamli yapacaklarini zannetmiyorum. Drogba iyice bitmis ve Remy her maç gol atacak oyuncu gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Mou premier lige ambargo koyar artık :) Real Madrid görüp geldi adam. Daha da bir yere kıpırdamaz. Rus patronun aklı varsa yerinden oynatmaz zaten :asd22:

Chelsea i sampiyon yapacaklar bu gidisle.

Hak ediyor Chelsea fazlasıyla. Fakat City ikinciliği hak etmiyor. Umarım sezon sonunda ilk 3 sıra, Chelsea - Arsenal - Southampton olarak sıralanır. Ne united ne city hak etmiyorlar. Unitedin sorunu tamamiyle Td kaynaklı. Van Gaal tutmadı. Tutacağını da sanmıyorum.

City hücum alacağına önce 4 tane defans + kaleci transfer etsin.

Hak ediyor Chelsea fazlasıyla. Fakat City ikinciliği hak etmiyor. Umarım sezon sonunda ilk 3 sıra, Chelsea - Arsenal - Southampton olarak sıralanır. Ne united ne city hak etmiyorlar. Unitedin sorunu tamamiyle Td kaynaklı. Van Gaal tutmadı. Tutacağını da sanmıyorum.
Bende oyle istiyorum, ama van Gaal dan ziyade kadro planlamasi yanlis, takimda defans yok dogru durust. Belki 2. sezonunda daha iyi olabilirler.

City yine kanser edecek anlaşılan.

eee yuh yani ya. oran biraz ciksin diye garanti macdan dolayi city yi aldik kupona..
hull city yi yenemiyorsa gitsin kumda oynasin . evinde üstelik.

Chelsea attı. Bu arada Aston Villa 7 maçtır gol atamıyormuş. İkinci yarı atarlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt