Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlugu isimler getirmez

Ispanya liginde Bunu yillardir görüyoruz

kalite tek basına yetmez tabi ama hepsi canla basla mücadele etti bugün. maç tek kaleydi zaten.

hem kalite hem mücadele oldugunda o takımın önünde engel kalmaz.

sneijder'in sadece ismi kalmıs mesela. bunlar öyle degil.

Sampiyonlugu isimler getirmez

Ispanya liginde Bunu yillardir görüyoruz
Son 16 senede 2-3 şampiyonluk harici bütün şampiyonlukları isimler getirmedimi ? Galacticos de masia ronaldinho beckham c.Ronaldo messi ?

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 16 senede 2-3 şampiyonluk harici bütün şampiyonlukları isimler getirmedimi ? Galacticos de masia ronaldinho beckham c.Ronaldo messi ?

Takim olarak demek istedim

Pep'in barca döneminde elindeki oyuncular büyük isimler degildi bazi oyuncular haric

Real Madrid kagit üstünde daha iyi kadrolar kurdu cogu zaman ama futbol ve mucadele olarak pep'in takimi herzaman daha iyiydi

kalite tek basına yetmez tabi ama hepsi canla basla mücadele etti bugün. maç tek kaleydi zaten.

hem kalite hem mücadele oldugunda o takımın önünde engel kalmaz.

sneijder'in sadece ismi kalmıs mesela. bunlar öyle degil.

Kalite Manu'da oldugu gibi city'de de var bence

Mucadele zaten pep'in önemsedigi bir konu o yüzden city hafife Alinacak bir takim degil

Takim olarak demek istedim

Pep'in barca döneminde elindeki oyuncular büyük isimler degildi bazi oyuncular haric

Real Madrid kagit üstünde daha iyi kadrolar kurdu cogu zaman ama futbol ve mucadele olarak pep'in takimi herzaman daha iyiydi
Tamam işte sistemin yetmediği yerde neymar ve suarez e Alexis e ardaya tonla para vermek zorundalar İspanyada hem sistem hem de yetenek çok daha önemli

Tamam işte sistemin yetmediği yerde neymar ve suarez e Alexis e ardaya tonla para vermek zorundalar İspanyada hem sistem hem de yetenek çok daha önemli

Suarez ve neymar transferlerinin pep ile alakasi yok

Kendi sistemine herzaman alttan oyuncular cikarip degerlendirdi ve basarili da oldu

Hull City varlık gösteremedi yahu sahada bugünkü maç kıstas olamaz.

Chelsea de Manu da ilk 3 hafta kolay maçlar oynadılar.

Ilk dönemlerde pep'ten nefret eden biri olarak söylüyorum,pep antrenor olarak Mourinho'nun önünde.

Lig yarisinda da önünde olacak sahsi düsüncem

Suarez ve neymar transferlerinin pep ile alakasi yok

Kendi sistemine herzaman alttan oyuncular cikarip degerlendirdi ve basarili da oldu
Tamam da biz isimler şampiyonluğu getirmez lafını tartışıyoruz değil mi ? Her saniye olmasa da isimler gayet de getirebiliyor şampiyonluğu barça pep in kurduğu sistemin üzerine isim almıyor mu zaten şuanda ?

Tamam da biz isimler şampiyonluğu getirmez lafını tartışıyoruz değil mi ? Her saniye olmasa da isimler gayet de getirebiliyor şampiyonluğu barça pep in kurduğu sistemin üzerine isim almıyor mu zaten şuanda ?

Dogrudur ama beni yanlis anlamissin,ben pep'e övgüde bulundum o mesajda

Barca konusu dogru

Bende Pep'in Mourinho'nun onunde oldugunu dusunuyorum ancak şampiyonluk yarisinda favorim ManU.

Bana gore Ibra&Pogba&Rooney gibi adamlarla daha winner bir takim konumundalar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gladbach-Leverkusen'i izledim ama arada bu maça da baktım. Yine yürüye yürüye futbol ve 90+2'de klasik United şansı. Şu Pogba'ya verdikleri parayla Kante'ye verdikleri parayı değiştirirsen bir anlamı olur sanki. Derbinin havası başka olur, daha City de oturmadı ve daha riskli futbol oynuyor ama haftaya Pep bunların fişini çekebilir.

Herkes Manchester takımlarıyla meşgul ama şu an izlediğim kadarıyla en iyi futbolu Chelsea ile Liverpool oynuyor, bunların içinde en güçlü görünen de şu an için Chelsea gibi. Aradan sıyrılabilirler.

Son düzenleme:
bugunki maclari izlemedim

suana kadar en iyi arsenal

manu ve city oturmamis

liverpool vasat 1 takim

l.city de fena degil

Dogrudur ama beni yanlis anlamissin,ben pep'e övgüde bulundum o mesajda

Barca konusu dogru
Anladım hocam bir karışıklık oldu o zaman Bencede pep daha iyi bir hoca mourinho dan o konuda haklı bence herkes lig favorimde chelsea , geçen seneyi unutturmak isteyeceklerdir

Bir kez daha belirtelim Mou, Inter döneminden beri saman alevi parlaması dışında bir şey yapamadı.

Bu hikayesi de 200 milyon eurodan fazla harcamışken kötü biterse gözden düşmeye başlar.

Pep için de kendini bir kez daha ispat etme şansı olacak. Ben de bu süreçte Pep'in çok daha başarılı olacağını düşünüyorum ilk 11 kalitesi geride olsa da.

Bende bugünkü tüm maçları seyrettim, şu anda çok erken tabiki ama Chelsea en hazır ve iyi futbolu oynayan takım gibi duruyordu 3.hafta itibariyle.

Liverpool'da kendince iyi bir futbol ortaya koyuyor fakat kilidi açmada sıkıntıları var, ileride çok sayıda kreatif oyuncuları var ancak hicbirisi yüksek skorer adamlar degiller.

Chelsea iyi ama zayıf takımlarla oynadı. En iyi topu yine Arsenal oynuyor

Bugünkü Maçlar

14:30 Man.Utd - Man.City Lig TV
17:00 Arsenal - Southampton Lig TV 3
19:30 Liverpool - Leicester City Lig TV 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt