zlatan-pogba-roni varken nereye en büyük favoriD
Sampiyonlugu isimler getirmez
Ispanya liginde Bunu yillardir görüyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zlatan-pogba-roni varken nereye en büyük favoriD
Sampiyonlugu isimler getirmez
Son 16 senede 2-3 şampiyonluk harici bütün şampiyonlukları isimler getirmedimi ? Galacticos de masia ronaldinho beckham c.Ronaldo messi ?Sampiyonlugu isimler getirmez
Son 16 senede 2-3 şampiyonluk harici bütün şampiyonlukları isimler getirmedimi ? Galacticos de masia ronaldinho beckham c.Ronaldo messi ?
CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kalite tek basına yetmez tabi ama hepsi canla basla mücadele etti bugün. maç tek kaleydi zaten.
hem kalite hem mücadele oldugunda o takımın önünde engel kalmaz.
sneijder'in sadece ismi kalmıs mesela. bunlar öyle degil.
Tamam işte sistemin yetmediği yerde neymar ve suarez e Alexis e ardaya tonla para vermek zorundalar İspanyada hem sistem hem de yetenek çok daha önemliTakim olarak demek istedim
Pep'in barca döneminde elindeki oyuncular büyük isimler degildi bazi oyuncular haric
Real Madrid kagit üstünde daha iyi kadrolar kurdu cogu zaman ama futbol ve mucadele olarak pep'in takimi herzaman daha iyiydi
Tamam işte sistemin yetmediği yerde neymar ve suarez e Alexis e ardaya tonla para vermek zorundalar İspanyada hem sistem hem de yetenek çok daha önemli
Tamam da biz isimler şampiyonluğu getirmez lafını tartışıyoruz değil mi ? Her saniye olmasa da isimler gayet de getirebiliyor şampiyonluğu barça pep in kurduğu sistemin üzerine isim almıyor mu zaten şuanda ?Suarez ve neymar transferlerinin pep ile alakasi yok
Kendi sistemine herzaman alttan oyuncular cikarip degerlendirdi ve basarili da oldu
Tamam da biz isimler şampiyonluğu getirmez lafını tartışıyoruz değil mi ? Her saniye olmasa da isimler gayet de getirebiliyor şampiyonluğu barça pep in kurduğu sistemin üzerine isim almıyor mu zaten şuanda ?
Anladım hocam bir karışıklık oldu o zaman Bencede pep daha iyi bir hoca mourinho dan o konuda haklı bence herkes lig favorimde chelsea , geçen seneyi unutturmak isteyeceklerdirDogrudur ama beni yanlis anlamissin,ben pep'e övgüde bulundum o mesajda
Barca konusu dogru