Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.107
- 3.283
- 1.893
Manu harika oynuyor inanılmaz paslaşıyorlar. ilk 20 dakika Leicester iyiydi ama şimdi kontrol Manu'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü o büyüklükte oyuncuları yok..(eski manu kalitesine göre)osmanlı maçı iptal bu maç varken,leicester iyi oynuyor
Manu ferguson gittikten sonra kaybettiği büyük takım hüviyetini hala yakalayamadı gerçekten şaşırtıcı.
Rooney'nin olmamasiyla alakali buyuk oranda bence. Ve Fellaini yerine Herrera da baya bi degisiklik yapti. Bi de asisti Lingaard yapmis olsa da o da baya gereksiz, oyunda yok gibiManu ilk defa top oynamaya başladı bu yıl
2-0 oldu
Kısmen katılıyorum ve futbol bilgine güvenerek şunu sormak istiyorumÇünkü o büyüklükte oyuncuları yok..(eski manu kalitesine göre)
Ellerin de sadece pogba ve ibra var.
Geri kalanları at çöpe
Fellaini ptt liginde bile kadroya alınmamalı.Sabrinin ortasaha versiyonu..
Rooney ve fellaini oynadığı zaman manunun kazanma ihtimali düşüyor.
Misyonlarini tamamladilar.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferguson farkını ne ben ne de başkası inkar edemez.Kısmen katılıyorum ve futbol bilgine güvenerek şunu sormak istiyorum
Ferguson 38 kupa kazanmış sence MANU'nun bu sayıya yakın kupa kazanacak kadrosu hep oldu mu epl seviyesinde,yoksa kadroların hakkı 10-15 kupa iken Ferguson farkı mı 38 kupa getirdi ?
Bundan önce de Pep Bayern'de görev alirken Pep hoca moca degildi.Gecen bi hafta Mourinho'nun hoca olmadığını, zekasının gerilediğini, Pogba'nın futbolcu olmadığını, gerçek "special one"ın Pep olduğunu dinledik, şimdi Mourinho'nun ne kadar zeki hoca olduğunu, Pogba'nın kendini bulduğunu dinliycez bi hafta. Birşeyin ortası yok ki, medya/basın ortalama futbol taraftarlarının düşük IQ'suna hitap ediyor.