Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu harika oynuyor inanılmaz paslaşıyorlar. ilk 20 dakika Leicester iyiydi ama şimdi kontrol Manu'da.

osmanlı maçı iptal bu maç varken,leicester iyi oynuyor
Manu ferguson gittikten sonra kaybettiği büyük takım hüviyetini hala yakalayamadı gerçekten şaşırtıcı.
Çünkü o büyüklükte oyuncuları yok..(eski manu kalitesine göre)

Ellerin de sadece pogba ve ibra var.
Geri kalanları at çöpe

Fellaini ptt liginde bile kadroya alınmamalı.Sabrinin ortasaha versiyonu..

Rooney ve fellaini oynadığı zaman manunun kazanma ihtimali düşüyor.
Misyonlarini tamamladilar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manu ilk defa top oynamaya başladı bu yıl

2-0 oldu
Rooney'nin olmamasiyla alakali buyuk oranda bence. Ve Fellaini yerine Herrera da baya bi degisiklik yapti. Bi de asisti Lingaard yapmis olsa da o da baya gereksiz, oyunda yok gibi

Guzel gol. 3-0

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

3-0 oldu maçın adamı Mata

Yalnız maçın hakkı bu skor değil kesinlikle

Orta kafa gole döndü maç 4-0

Leicester savunmada leş duran toplarda

Çünkü o büyüklükte oyuncuları yok..(eski manu kalitesine göre)

Ellerin de sadece pogba ve ibra var.
Geri kalanları at çöpe

Fellaini ptt liginde bile kadroya alınmamalı.Sabrinin ortasaha versiyonu..

Rooney ve fellaini oynadığı zaman manunun kazanma ihtimali düşüyor.
Misyonlarini tamamladilar.

Kısmen katılıyorum ve futbol bilgine güvenerek şunu sormak istiyorum
Ferguson 38 kupa kazanmış sence MANU'nun bu sayıya yakın kupa kazanacak kadrosu hep oldu mu epl seviyesinde,yoksa kadroların hakkı 10-15 kupa iken Ferguson farkı mı 38 kupa getirdi ?

Kısmen katılıyorum ve futbol bilgine güvenerek şunu sormak istiyorum
Ferguson 38 kupa kazanmış sence MANU'nun bu sayıya yakın kupa kazanacak kadrosu hep oldu mu epl seviyesinde,yoksa kadroların hakkı 10-15 kupa iken Ferguson farkı mı 38 kupa getirdi ?
Ferguson farkını ne ben ne de başkası inkar edemez.
Ancak bu süre zarfında manu avrupa da her zaman kalburüstü oyunculara sahipti ama yaklaşık 3 senedir tonla para harcamalarına rağmen kaliteli ve guvenilebilecek oyuncu sayısında çok geriye gittiler.

Benim gözüm de Ferguson,belki de dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik adami ve antrenörü.

Bana göre wenger; sadece bir antrenör
Mourinho ;teknik adam.

Ferguson ise ; hem teknik adam hem antrenör.

Ne ara 4 oldu yav.

1:0 devreye girerler diye 30.dakikadan sonra yemek yemeye gittim 3 gol olmus vay anasini.

Gecen bi hafta Mourinho'nun hoca olmadığını, zekasının gerilediğini, Pogba'nın futbolcu olmadığını, gerçek "special one"ın Pep olduğunu dinledik, şimdi Mourinho'nun ne kadar zeki hoca olduğunu, Pogba'nın kendini bulduğunu dinliycez bi hafta. Birşeyin ortası yok ki, medya/basın ortalama futbol taraftarlarının düşük IQ'suna hitap ediyor.

Gecen bi hafta Mourinho'nun hoca olmadığını, zekasının gerilediğini, Pogba'nın futbolcu olmadığını, gerçek "special one"ın Pep olduğunu dinledik, şimdi Mourinho'nun ne kadar zeki hoca olduğunu, Pogba'nın kendini bulduğunu dinliycez bi hafta. Birşeyin ortası yok ki, medya/basın ortalama futbol taraftarlarının düşük IQ'suna hitap ediyor.
Bundan önce de Pep Bayern'de görev alirken Pep hoca moca degildi.

Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt