Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford muazzam bir oyuncu ya. Cidden zevk aliyorum izlerken. Ilk macindan beri..

Cikip 2 gol atmisti reis. Iyi yerlere gelir bu cocuk. Ama baska takima gitsin.

Bundan önce de Pep Bayern'de görev alirken Pep hoca moca degildi.

Mourinho 180 milyon transfer yapıp kazandığında hoca, Pep kazanınca "ama zaten takımı iyi bu takımla babam da yapar". Şimdi de olup olmadığı maç maç sonuçlara bağlı. Önce İngiltere'de yapamaz Stoke'u yenemez dediler, Stoke maçından sonra sustular, United maçından sonra "Mourinho special one diil, gerçek special one Pep" demeye başladılar, herifin taktikleri çok konuşuldu, İngiltere futbol anlayışı olarak kıtanın gerisinde, garip geliyor bazı şeyler adamlara (mesela 5 hücum oyuncusuyla oynaması, geridekilerin de hücuma çıkması, beklerin aldığı pozisyonlar filan). Pep'e aptal aptal sorular soruyorlar basın toplantılarında. Yarın maç kaybettiğinde Mourinho'ya yapılanlar ona yapılıcak, Klopp'a da yapıldı, gerçi Mourinho'nun fazla kiisel gittiler üstüne, çok konuştu senelerce çünkü.

Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.

Aynen. Pogba'nın yaptığı işleri normal futbolcular da yapıyor, ayağından top almak zor biraz sadece. 100 milyonluk bi iş yapmıyor, 100 milyon deyince Messi, Neymar, Ronaldo gibi çok ekstra adam olacak sezonda 50 gol atacak attıracak filan.

Son düzenleme:
Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.
Yahu bu tip oyuncular maliyetinin altinda kaliyor. Bale de ayni sekilde öyle. Sonucta bu oyuncular kendi fiyatini belirlemiyor. Yani o abartili rakamlara göre oyunculari kötülememek lazim.

Bence de o paralari hakedecek bir oyuncu degil, zaten öyle oyuncu kolay kolay yetismez. Ama kendi bölgesinin en iyilerinden ve henüz cok genc. Yani genc yasta tecrübe kazanip olgunlasirsa cok daha iyi yerlere gelebilir.

Bu yüzden o paralari yatiriyorlar zaten.

Son düzenleme:
Yahu bu tip oyuncular maliyetinin altinda kaliyor. Bale de ayni sekilde öyle. Sonucta bu oyuncular kendi fiyatini belirlemiyor. Yani o abartili rakamlara göre oyunculari kötülememek lazim.

Bence de o paralari hakedecek bir oyuncu degil, zaten öyle oyuncu kolay kolay yetismez. Ama kendi bölgesinin en iyilerinden ve henüz cok genc. Yani genc yasta tecrübe kazanip olgunlasirsa cok daha iyi yerlere gelebilir.

Bu yüzden o paralari yatiriyorlar zaten.

Piyasa uctu gitti iyice ya. Biraz kipirdayan biraz öne cikan topcuya hemen 30-40 fiyat biciyorlar.

Silvaylan agüero bugün oynuyor mu citydaslarim

Oohh city full kadro cikmis. Yapistiralim.

City e 3.5 üztü verdim. Güzel bir yatış bekliyorum, Dsmart Go'dan takip edecegim.

Gecen bi hafta Mourinho'nun hoca olmadığını, zekasının gerilediğini, Pogba'nın futbolcu olmadığını, gerçek "special one"ın Pep olduğunu dinledik, şimdi Mourinho'nun ne kadar zeki hoca olduğunu, Pogba'nın kendini bulduğunu dinliycez bi hafta. Birşeyin ortası yok ki, medya/basın ortalama futbol taraftarlarının düşük IQ'suna hitap ediyor.
:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt