Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.
Bundan önce de Pep Bayern'de görev alirken Pep hoca moca degildi.
Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.
Yahu bu tip oyuncular maliyetinin altinda kaliyor. Bale de ayni sekilde öyle. Sonucta bu oyuncular kendi fiyatini belirlemiyor. Yani o abartili rakamlara göre oyunculari kötülememek lazim.Pogba hala cok abartilan bir adam bence. Kötü futbolcu demiyorum ama abartildigi bariz.
Yahu bu tip oyuncular maliyetinin altinda kaliyor. Bale de ayni sekilde öyle. Sonucta bu oyuncular kendi fiyatini belirlemiyor. Yani o abartili rakamlara göre oyunculari kötülememek lazim.
Bence de o paralari hakedecek bir oyuncu degil, zaten öyle oyuncu kolay kolay yetismez. Ama kendi bölgesinin en iyilerinden ve henüz cok genc. Yani genc yasta tecrübe kazanip olgunlasirsa cok daha iyi yerlere gelebilir.
Bu yüzden o paralari yatiriyorlar zaten.
Oynarlar büyük ihtimalle. Nolito cezalı, KDB veya Silva kanada geçer, ortada Gündo-KDB/Silva oynar.Silvaylan agüero bugün oynuyor mu citydaslarim
Ins. Futbola doyalım.Oynarlar büyük ihtimalle. Nolito cezalı, KDB veya Silva kanada geçer, ortada Gündo-KDB/Silva oynar.
Gecen bi hafta Mourinho'nun hoca olmadığını, zekasının gerilediğini, Pogba'nın futbolcu olmadığını, gerçek "special one"ın Pep olduğunu dinledik, şimdi Mourinho'nun ne kadar zeki hoca olduğunu, Pogba'nın kendini bulduğunu dinliycez bi hafta. Birşeyin ortası yok ki, medya/basın ortalama futbol taraftarlarının düşük IQ'suna hitap ediyor.