Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse birazda Milan Torino maçına geçeyim tivibuspor 4 e.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

4d5f4cc5eb78f3fe70d5a68ec0d7848b.jpg

Kaç tane sallarlar acaba?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Arsenal dusmanlari yine catir catir catliyor

Bu sene Man City namaglup sampiyon olursa Wenger'in hicbir ozelligi kalmamis olacak

Silva cok manyak topcu be
Hala daha anlamıyorum, o adam varken neden Monacolu oyuncuyu aldılar. Tek açıklaması şimdiden yedekliyorlar, malum Silva çok genç değil artık. Ancak şu an için o Para ile Fernandinhonun yerine bir oyuncu daha mantıklı olurdu sanki. Fernandinho kötü oyuncu değil ama o para ile daha iyisi alına bilirdi.

Son düzenleme:
Hala daha anlamıyorum, o adam varken neden Monacolu oyuncuyu aldılar. Tek açıklaması şimdiden yedekliyorlar, malum Silva çok genç değil artık. O Para ile Fernandinhonun yerine bir oyuncu daha mantıklı olurdu sanki. Fernandinho kötü oyuncu değil ama o para ile daha iyisi alına bilirdi.
Yaslaniyor. Premier Lig'de de fikstur sıkıntılı ozellikle Christmas zamani. Bernardo da cok iyi topcu, tam Silva'nin yerini dolduracak tipte. David ogretir iste yavas yavas isi Bernardo'ya.

Fernandinho bence super. Ona da yedek alabilirlerdi aslinda. Fabinho'yu almaya calismislardi gerci ama olmadi.

Ulan sansa bak bee. Baska bi macta daha olmustu bu. City ilk yarinin son 15 dakkasi atacak gibi oldu, devrenin sonunda rakip atti. :D

İddacılar şaşkın.

Yüzde 77 topla oynama, sekiz gol denemesi, ilk yarı sonucu Huddersfield 1-0 City.

Huddersfield şansının da yardımıyla iyi kapanıyor. De Bruyne veya Aguero özel işler yapmazsa zor döner maç

Huddersfield takımında De Poitre diye bir oyuncu var, santrfor, bildiğin kalas görünümlü ama şu ana kadar City'ye zor anlar yaşatıyor.

Yine bireysel ve gereksiz hatalardan yediler golu ama. Delph ilk pozisyonda kanattaki adami takip edecegine topa dogru yoneldi, o pozisyon kornere cikti. Kornerden gelen topa Kompany gozunu kapatarak vurdu, yine korner oldu. Sonra gol. Otamendi sanssiz.

City cevirir maci cok zorlanmadan. Ama gol baya kotu oldu. Huddersfield'in ileri cikmasina gerek kalmadi artik. 75 gibi 1-2 olur diye dusunuyorum.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt