Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse birazda Milan Torino maçına geçeyim tivibuspor 4 e.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
o maç bitmedi mi yav
Hala daha anlamıyorum, o adam varken neden Monacolu oyuncuyu aldılar. Tek açıklaması şimdiden yedekliyorlar, malum Silva çok genç değil artık. Ancak şu an için o Para ile Fernandinhonun yerine bir oyuncu daha mantıklı olurdu sanki. Fernandinho kötü oyuncu değil ama o para ile daha iyisi alına bilirdi.Silva cok manyak topcu be
Yaslaniyor. Premier Lig'de de fikstur sıkıntılı ozellikle Christmas zamani. Bernardo da cok iyi topcu, tam Silva'nin yerini dolduracak tipte. David ogretir iste yavas yavas isi Bernardo'ya.Hala daha anlamıyorum, o adam varken neden Monacolu oyuncuyu aldılar. Tek açıklaması şimdiden yedekliyorlar, malum Silva çok genç değil artık. O Para ile Fernandinhonun yerine bir oyuncu daha mantıklı olurdu sanki. Fernandinho kötü oyuncu değil ama o para ile daha iyisi alına bilirdi.
Sonuclara baktim hemen. Everton maci olabilir. Ilk 20 dakka bisey yoktu, 20-35 arasi baya gol sansi bulmus, 35te Rooney'den gol yemislerdi sanki.Ulan sansa bak bee. Baska bi macta daha olmustu bu. City ilk yarinin son 15 dakkasi atacak gibi oldu, devrenin sonunda rakip atti.![]()