İnsanlarımızın Sığlığı

Hocanın muhteşem taktik dehasına güvendiydik biz,futbolculara değil zaten.

sneıjderı sol acık buragı 60 dk. sag acık oynatan, son dk.da gole ıhtıyac varken drogbayı cıkarıp ceyhunu sokan adama ben oooow mancını derım. Rezalet bir antrenor bence kımın sıg oldugu uzun vadede bellı olacak. 2-3 sene daha mancını takımda kalsın ondan sonra anlarız kim sıg kim derin

Heralde kizcaz, manciniye de kizcaz oyunculara da kizcaz. Hic mi reaksiyon gösteremez bı takım?

Galatasaray ruhu kısmına gelirsek de; bu cok farklı bir olaydır, sen çok düz bakmissin olaya.

Terime sallıyorsa güzel yorumdur

+1905

Chelsea ye şut bile atamamışız,burak ofsayata bile düşmemiş neyliyim yeterki ft ye sallansın :eagerness:

Benim hakkımda atıp tutman gerçekleri değiştirmiyor. Sahada rakibinin düzeyinde olmayan 4-5 oyuncun varken bir takım sporunda üstün gelmeyi hayal etmek ve bunu ruhsuzluğa vs. bağlamak sığ geliyor bana.

güzel yazmissin kardesim..ama bu yazdiklarin yerine fatih hoca´yi metheden bir baslik acsaydin daha fazla ilgi görürdün...bazi insanlar gerceklerden uzaklar maalesef..

gercekler mı al sana gercek bırak gol atmayı adamların kalecısını yere yatıramadık.gecen sene 10 puan farkla takım sampiyonken bu sene 8 puan gerıdeyız şampiyonluk gıttı.senın gercegın ne?sayılarla konuş

bunun uzerinde biraz oynama yapip cesitli platformlarda paylasabilirim. :B

FT olsaydı Perşembe günü oynanacak Lokomotif Moskova maçını konuşuyor olurduk kustum

Evet anlaşılan gene bir Terim-Mancini kıyaslaması.. Tartışacaklara kolay gelsin şimdiden.

Herhalde Fatih Terim yüzünden elendik. Yani ben onu algıladım bir an.

berbat bir yazı.semıhı stopere emre çolagı sol acıga monte edip basarılı olan bır GS da görduk bız.yada devre arasında sadece ve sadece necatıyı alıp ondan yuksek verım alıp sahane gollerını izledık.kadıköyde karanlıkta kupa kaldırdık.rierayı sol beke monte edıp almanyada schalkeyı eledık.trabzondan kovulmuş engin baytarı çok cuzı paraya alıp muthış performans aldık.hoca var oyuncudan verım alır hoca var ligde oynatmadıgı hajrovıçı ılk chealsea maçında 30 dakıkada oyundan çıkartır oyuncuyu tamamen kaybeder.umarım anlamışsındır.

Ya trollsün ya gözün dönmüş bir şekilde Fatih Terim fanı. İki durumda da tartışmak çok anlamlı değil aslında. Fatih Terim'i sevmesem de yazıda ona yönelik eleştirim yok. Onunla birlikte başlayan ruh yok muhabbetine canım sıkılıyor. Oyuncularımızın kalitesi yeterli değil diyorum başka yere çekmekte inat ediyorsunuz. Sıraladığın 3-4 argümanın da Chelsea ve onun ayarındaki takımlarla rekabetle kel alaka olması cevap vermemi engelliyor.

güzel yazmissin kardesim..ama bu yazdiklarin yerine fatih hoca´yi metheden bir baslik acsaydin daha fazla ilgi görürdün...bazi insanlar gerceklerden uzaklar maalesef..

Neyin gerçeği Gökhan... Evimizde evet iyi oynatıyor Mancini ama deplasmanda bir o kadar berbat oynatıyor yaptığı değişiklikler adamı deli ediyor.. Kopenhag deplasmanında rezil bir oyun oynadık ilk yarıda.. Juventus maçında 2 pozisyon bulduk 2 gol attık.. Real deplasmanında 10 kişi takımdan 4 yedik adam gibi pozisyona bile giremedik.. Chelsea deplasmanında berbat oynadık kaleye bile gidemedik.. Lig deplasman maçlarında aynı şekilde hiçbir maçta tek kale oynayamıyoruz.. Bu nasıl gerçek!!!

Ya trollsün ya gözün dönmüş bir şekilde Fatih Terim fanı. İki durumda da tartışmak çok anlamlı değil aslında. Fatih Terim'i sevmesem de yazıda ona yönelik eleştirim yok. Onunla birlikte başlayan ruh yok muhabbetine canım sıkılıyor. Oyuncularımızın kalitesi yeterli değil diyorum başka yere çekmekte inat ediyorsunuz. Sıraladığın 3-4 argümanın da Chelsea ve onun ayarındaki takımlarla rekabetle kel alaka olması cevap vermemi engelliyor.

sayılarla konuş trol sensın.trolun hası.actıgın konudan bellı.sacma sapan bır konu

daha mac bitmeden isi terim mancini kiyasina cekenler önce kendi Galatasarayligini sorgulasin..juve´yi eledigimizde ortaya cikmayanlar bugün bagirmaya cagirmaya hakki yok..

terime normal bir sevgi besleyen arkadaslar üzerlerine alinmasinlar.burda 4-5 tane bozuk plak gibi ayni seyleri yazan provokatörler var...

Evet bunu şu anda kolayca gözlemlemeniz mümkün. Yok kazanacağımıza değil ama savaşacağımıza söz veriyorum demişmiş Fatih Terim de yok ruhmuş da oymuş buymuş. Senin Eboue diye bir oyuncun var. Bu adam Arsenal'in artık kadrosunda düşünmediği bir adam. Aradan da 3 yıl geçmiş gelmiş 30 yaşına. Bir başka Drogba diye oyuncun var az önce maçımız olan takımın yine daha fazla kadrosunda düşünmediği biri. Yaşlanmış, yorulmuş, doymuş. Bitmiş kısacası. İki tane daha oyuncun var. Bunların ilk ikisinden farkı hiç bir zaman bir baltaya sap olamamış olmaları. Çöp gelip çöp gidenler yani. Evet, Selçuk ve Burak. Tüm bunlara stoper mevkindeki sıkıntılarımızı da ekleyelim. En özet bir şekilde detaya girmezsek elinde böyle bir kadro varken senden apaçık daha güçlü olan bir takımı yenemediğinde ortalığı velveleye verip owww Mancini şöyle defansta tutuyor yok ruhsuz oynatamıyor vs. yazıyor sevgili taraftarlarımız. Niye peki? Çünkü sığlar. 5'in 4'ten büyük olduğunu göremeyecek kadar sığlar hem de. Suçlu bulmak istiyorlar her zaman olduğu gibi futbol olması gerekmiyor konunun. Yenilmenin ve elenmenin doğallığını kavrayamayacak kadar geliştirememişler kendilerini. Yok ayaklarını uzatmış, gülmüş. O kadar komik geliyor ki bir insanın bunu mesele yapması. Fatih Terim ruhu lazımmış. Sevdiğim bir kaç kavram var yine klasiklerden. Galatasaray'a yakışmak, Galatasaray ruhu. Yahu ben farkında değilken mi icat edildi bunlar? Kaçırdım heralde. Futbolcunun gücünü ikiye falan mı çıkarıyor, kondisyon mu ekliyor yoksa taktiksel düzeylerini mi arttırıyor?

Dediklerinin büyük çoğunluğuna katılıyorum güzel tespitler lakin bugün oynanan ''oyun'' tam anlamıyla skandaldı chelsea'nin bizi elemesinde tuhaflık yok gayet normal bir sonuç senin tabirinle 5, 4'ten büyük ancak bugünü özetleyecek doğru tabir 4 iken 1 gibi oynamak. Arkadaş koca maçta 1 tane şut çekilmez mi? Ama bunun haricinde o fatih terim ile ilgili dediklerine aynen katılıyorum

oyuncu kalitemiz karabük veya rize veya eskişehir kadar da kötü değil herhalde?

motivasyon bu takımın en ciddi sorunu.

Ruh denilen şey takım ruhu, kenetlenmekdir takım içinde. Futbolcu kaliten daha az ola bilir , bakınız dortmund veya atl .Madrid, ama bu ruh diyen bir şey senin kalite eksikliğini yok eder.

Futbol sadece fizik, kondisyon ve saire asla değil. Ama bunu anlaya bilmek için belki bir takım calıştırmak gerekir yada az çok iyi bir takımda oynamanız gerekir.

Konuyu değinen arkadaşda her ikisinide yapmadığı düşenerek bir şey demiyorum.

daha mac bitmeden isi terim mancini kiyasina cekenler önce kendi Galatasarayligini sorgulasin..juve´yi eledigimizde ortaya cikmayanlar bugün bagirmaya cagirmaya hakki yok..

terime normal bir sevgi besleyen arkadaslar üzerlerine alinmasinlar.burda 4-5 tane bozuk plak gibi ayni seyleri yazan provokatörler var...

bız her zaman ortadaydık.ama schalkeyı eleyınce imparator gıdınce kebapçı demedık.bırak bu işleri GS efsanesıne kebapçı yazan provekatördur.milan sıtesınde maldınıyı övmek provekatorlukmudur gıt sor mılanlılara.

Neyin gerçeği Gökhan... Evimizde evet iyi oynatıyor Mancini ama deplasmanda bir o kadar berbat oynatıyor yaptığı değişiklikler adamı deli ediyor.. Kopenhag deplasmanında rezil bir oyun oynadık ilk yarıda.. Juventus maçında 2 pozisyon bulduk 2 gol attık.. Real deplasmanında 10 kişi takımdan 4 yedik adam gibi pozisyona bile giremedik.. Chelsea deplasmanında berbat oynadık kaleye bile gidemedik.. Lig deplasman maçlarında aynı şekilde hiçbir maçta tek kale oynayamıyoruz.. Bu nasıl gerçek!!!

hakli oldugun yanlar var elbet..yalniz benim gicigima giden bazi arkadaslarin tutarsiz yorumlari..futbolun gerceklerinden bihaber olanlar var maalesef..chelsea yenilmiyecek bir takim degil ama onlarin iskartaya cikardigi adamlarlan ancak bukadar basari gelir..üst üste iki kere gruplardan cikmak bir türk takimi icin büyük basari.bunu asla takimi veya kulübü kücümsemek anlaminda söylemiyorum..

bazen büyük transferler yapmak bile yeterli olmuyor sampiyonlar liginde..

Geri
Üst Alt