Berke Cüce
Kırmızı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 2.278
- 1.663
- 953
Osimyensen + 18e verebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2027ye kadar uzadı sözleşmesiBir türlü sözleşme yapamadık
Güya herifle iki yıldır 3 defa falan sözleşme yaptık. Tören bile yaptık ama kontrat ortada yok
Yazın iki yıl kontratı kalmış olacak. Yaşı da artık geliyor. Kulüp de üzerine koyarak ilerleyecek bir görüntüde değil maalesef, doğaçlama ilerliyor. Mesela yazın bir nevi baştan takım yapıcaz -- forvet ne olacak, Mertens Muslera yerleri nasıl doldurulacak vs. bir sürü mesele
Bek oynamağa bayıldığını da sanmıyorum. Gitmeye sıcak olursa iyi para kazanma fırsatı önümüzdeki yazdır. Ondan sonra en fazla 30m'ye satarız o da aşırı iyimser
Ha ben yine de satmam
38 + gerçekleşebilir bonuslar@Sami Karakoç kaça gider
Sözleşmeyi federasyona son gün gönderirsin uzar. İki tarafın anlaşmaya döküp imzaladığı sürece bu sorun değil bence.Bir türlü sözleşme yapamadık
Güya herifle iki yıldır 3 defa falan sözleşme yaptık. Tören bile yaptık ama kontrat ortada yok
Yazın iki yıl kontratı kalmış olacak. Yaşı da artık geliyor. Kulüp de üzerine koyarak ilerleyecek bir görüntüde değil maalesef, doğaçlama ilerliyor. Mesela yazın bir nevi baştan takım yapıcaz -- forvet ne olacak, Mertens Muslera yerleri nasıl doldurulacak vs. bir sürü mesele
Bek oynamağa bayıldığını da sanmıyorum. Gitmeye sıcak olursa iyi para kazanma fırsatı önümüzdeki yazdır. Ondan sonra en fazla 30m'ye satarız o da aşırı iyimser
Ha ben yine de satmam
Seni 38 de durduran ne oldu?38 + gerçekleşebilir bonuslar
Onu çok önceden yapmıştık. Benim dediğim geçen sezon sonuna doğru yapılan imza töreni. Güya 2028'di hatta 2029 diyen de vardı gibi aklımda kalmış2027ye kadar uzadı sözleşmesi
Şimdiye kadar neden göndermesinler ki öyle bir sözleşme varsaSözleşmeyi federasyona son gün gönderirsin uzar. İki tarafın anlaşmaya döküp imzaladığı sürece bu sorun değil bence.
17+ 5 bonus diyorum38 + gerçekleşebilir bonuslar
Futbol A Takımı oyuncularımızla sözleşme yenileme kapsamında imza töreni düzenlendi.Onu çok önceden yapmıştık. Benim dediğim geçen sezon sonuna doğru yapılan imza töreni. Güya 2028'di hatta 2029 diyen de vardı gibi aklımda kalmış
Şimdiye kadar neden göndermesinler ki öyle bir sözleşme varsa