Tier 1 Inter, Roma ve Napoli, Barış Alper Yılmaz’ı Takip Ediyor

Bir türlü sözleşme yapamadık

Güya herifle iki yıldır 3 defa falan sözleşme yaptık. Tören bile yaptık ama kontrat ortada yok

Yazın iki yıl kontratı kalmış olacak. Yaşı da artık geliyor. Kulüp de üzerine koyarak ilerleyecek bir görüntüde değil maalesef, doğaçlama ilerliyor. Mesela yazın bir nevi baştan takım yapıcaz -- forvet ne olacak, Mertens Muslera yerleri nasıl doldurulacak vs. bir sürü mesele

Bek oynamağa bayıldığını da sanmıyorum. Gitmeye sıcak olursa iyi para kazanma fırsatı önümüzdeki yazdır. Ondan sonra en fazla 30m'ye satarız o da aşırı iyimser

Ha ben yine de satmam
2027ye kadar uzadı sözleşmesi

Serie A tam onun yeri - 45 - 50 yi verene hayırlı olsun.

giderse yerine büyük ihtimal ahmet kutucu'yu alırız.

Sürekli golü düşünen, güçlü her yerde oynayabilen çok iyi topçu satılırsa yeri zor dolar ama değerini bulan topçu gidebilir

Bir türlü sözleşme yapamadık

Güya herifle iki yıldır 3 defa falan sözleşme yaptık. Tören bile yaptık ama kontrat ortada yok

Yazın iki yıl kontratı kalmış olacak. Yaşı da artık geliyor. Kulüp de üzerine koyarak ilerleyecek bir görüntüde değil maalesef, doğaçlama ilerliyor. Mesela yazın bir nevi baştan takım yapıcaz -- forvet ne olacak, Mertens Muslera yerleri nasıl doldurulacak vs. bir sürü mesele

Bek oynamağa bayıldığını da sanmıyorum. Gitmeye sıcak olursa iyi para kazanma fırsatı önümüzdeki yazdır. Ondan sonra en fazla 30m'ye satarız o da aşırı iyimser

Ha ben yine de satmam
Sözleşmeyi federasyona son gün gönderirsin uzar. İki tarafın anlaşmaya döküp imzaladığı sürece bu sorun değil bence.

2027ye kadar uzadı sözleşmesi
Onu çok önceden yapmıştık. Benim dediğim geçen sezon sonuna doğru yapılan imza töreni. Güya 2028'di hatta 2029 diyen de vardı gibi aklımda kalmış
Sözleşmeyi federasyona son gün gönderirsin uzar. İki tarafın anlaşmaya döküp imzaladığı sürece bu sorun değil bence.
Şimdiye kadar neden göndermesinler ki öyle bir sözleşme varsa

Keremi gönderip yunusu parlatmak, barışı gönderip ahmet kutucuyu parlatmak sağlam iş olur. Ama ölücü italyanlara topçu satmam

Ilgilenirler ama para gelince kimse birsey vermez, verse bile kiralik arti neredeyse imkansiz sartlarda zorunlu alma opsiyonu koyarlar.

Napoli Barış Alper için Osimhen + 40 milyon Euro öderse neden olmasın?

Onu çok önceden yapmıştık. Benim dediğim geçen sezon sonuna doğru yapılan imza töreni. Güya 2028'di hatta 2029 diyen de vardı gibi aklımda kalmış

Şimdiye kadar neden göndermesinler ki öyle bir sözleşme varsa
Futbol A Takımı oyuncularımızla sözleşme yenileme kapsamında imza töreni düzenlendi.

Galatasaray Futbol A Takımı Kaptanı Fernando Muslera, oyuncularımız Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan ile sözleşme yenilendi.

Nisanda kulübün açıklaması.

Abdülkerimin bile uzatıldığı bilgisi yok federasyonda.

Belki şartlar iyileştirilmiştir barış zamlı maaş alıyordur ama federasyondaki veriler güncellenmemiştir şu harcama limiti zırvasına falan. İmaj hakkı vs ile farklı olarak ödüyor olabiliriz.

Ananasçının çift sözleşme dediği bu olabilir.

en fazla parayı veren düdüğü çalar

Romalı yavşaklara 100 Milyon diğerlerine 40-50 olur.

Geri
Üst Alt