Serdar Öztunç
Sarı Üye
- 11 Eylül 2017
- 283
- 1
- 168
5800 falan olur herhalde ülkemizde
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle de olabilir tabi.Bence gecici bir karar, ouncu yila özel oldugunu düsünüyorum.
x güzelmişte 8 i hiç beğenmedim o paralara telefon alınmaz ciddi kafayı yemiş bunlar.. 6 plus var bende soyguncular
Ben Samsung ve Iphone'u hiç sevmiyorum. Şuan Huawei P10 kullanıyorum müthiş telefonFarklı olun değişik markalara yönelin. Herkesin elinde iPhone koyun sürüsü gibi
Eğitim şart
Ben Samsung ve Iphone'u hiç sevmiyorum. Şuan Huawei P10 kullanıyorum müthiş telefon
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende mate 9 ile p10 arasında kalıp p10 almıştım. P10 da hem ön hem arka kamerada leica var. Bir de mate 9 çok büyük gelmişti p10 ise 5.1 inç. Bundan önce 5.5 inç telefon kullanıyordum ama P10 kullanınca bana göre ideal telefon boyutu 5.1 inçmiş onu anladım. Telefondan baya memnunum.bende de muadili mate 9 var bende memnunum ama eşek ölüsü gibi geliyor bazen
Sendede bildirimlerin gelmemesi sorunu var mi?bende de muadili mate 9 var bende memnunum ama eşek ölüsü gibi geliyor bazen