iPhone X Tanıtıldı!

Almayı düşünüyordum ama 5.8 ekran aşırı derecede büyük şuan iphone SE kullanıyorum alışamam. Onun için İphone 8 alırım büyük ihtimalle. Yinede bir ay sonra denerim mağazada ona göre alırım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Büyük hayal kırıklığı, eskisi gibi yaratıcılıkları yok. Steve Jobs dönemi kapanalı baya oldu. Animoji'yemi o kadar uğraşmışlar... yüzünü dışkı emojisiyle senkronize edip oynatmakla çağ açıyoruz..

Samsung resmen sollamıştır benim gözümde

ABD'de fiyat konusunda çok eleştiri alıyor cihaz.

Bu arada Kamera testleri gelmiş. Samsung kameralarda çekimler çok pastel eleştirisi yapılıyordu. iphone x'de pastel renklere bürünmüş anlaşılan

YouTube

YouTube

Param var ama almayacağım.

İyi forumlar.

Param var ama almayacağım.

İyi forumlar.

alsana abim niye almıosun. Bak ne güzel adamlar seni düşünüp hızlı şarj yapmışlar. sonra kendilerini düşünüp hızlı şarjı ayrı olarak satalım demişler. kutuda hızlı şarj adaptörü yok. extra 75 dolar vereceksin diyor apple :asd22:

alsana abim niye almıosun. Bak ne güzel adamlar seni düşünüp hızlı şarj yapmışlar. sonra kendilerini düşünüp hızlı şarjı ayrı olarak satalım demişler. kutuda hızlı şarj adaptörü yok. extra 75 dolar vereceksin diyor apple :asd22:

Cidden bu apple manyaklığını anlayamıyorum, yakın çevremde de var soruyorum ama tatmin edici cevap alamıyorum. Adı konmamış bir bağımlılık sanırım :D Yoksa bir insan neden 3-4 sene önceki cihazlardan pek te farkı olmayan bir alete eşek yüküyle para versin ki ?

adamlar ps4 un 2.jojstickini 250 tlye sattiklari yetmez gibi icine 1 tane sarj icin ara kablosu koymuyorlar be

Cidden bu apple manyaklığını anlayamıyorum, yakın çevremde de var soruyorum ama tatmin edici cevap alamıyorum. Adı konmamış bir bağımlılık sanırım :D Yoksa bir insan neden 3-4 sene önceki cihazlardan pek te farkı olmayan bir alete eşek yüküyle para versin ki ?
Havamız olsun meselesi, oysa ki pek ekstra bir havası kalmadı. Tek mantıklı bir sebebi kabul ederim, oda iPhone ve iMac veya Macbook iyi bir ikili oluyorlar. Ama bu bile bu fiyatları aklayamaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:

Applede şuan bir panik havası hakim abim. şu tanıtımı Samsung yapsa toshack konusu olurdu. tanıtımı yaptığın cihazın satışını 2 ay sonra yapıyosun. Hazır değilsin işte olm niye zorluyosun? 8 diye tanıttığın cihazın 7'den tek artısı hafif inovasyonlu kamerası ve cam kasa. Görünen o ki Note 8 Tanıtımından sonra erkene almışlar cihaz tanıtımlarını. Lansmana gidenler bile eskisi gibi coşkulu değildi izlediysen eğer. Bok emojisini konuşturdular yaw. Steve jobs mezarından ters dönmüştür herhold.

launching-iphone-x.jpg

64 GB 6099 Tl
256 GB 6899 Tl

Apple TR de yazan rakamlar bunlar.

Geri
Üst Alt