Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O parayla ne yapacanParam var ama almayacağım.
İyi forumlar.
Param var ama almayacağım.
İyi forumlar.
O parayla ne yapacan
alsana abim niye almıosun. Bak ne güzel adamlar seni düşünüp hızlı şarj yapmışlar. sonra kendilerini düşünüp hızlı şarjı ayrı olarak satalım demişler. kutuda hızlı şarj adaptörü yok. extra 75 dolar vereceksin diyor apple :asd22:
adamlar ps4 un 2.jojstickini 250 tlye sattiklari yetmez gibi icine 1 tane sarj icin ara kablosu koymuyorlar bealsana abim niye almıosun. Bak ne güzel adamlar seni düşünüp hızlı şarj yapmışlar. sonra kendilerini düşünüp hızlı şarjı ayrı olarak satalım demişler. kutuda hızlı şarj adaptörü yok. extra 75 dolar vereceksin diyor apple :asd22:
Havamız olsun meselesi, oysa ki pek ekstra bir havası kalmadı. Tek mantıklı bir sebebi kabul ederim, oda iPhone ve iMac veya Macbook iyi bir ikili oluyorlar. Ama bu bile bu fiyatları aklayamaz.Cidden bu apple manyaklığını anlayamıyorum, yakın çevremde de var soruyorum ama tatmin edici cevap alamıyorum. Adı konmamış bir bağımlılık sanırımYoksa bir insan neden 3-4 sene önceki cihazlardan pek te farkı olmayan bir alete eşek yüküyle para versin ki ?
Cidden bu apple manyaklığını anlayamıyorum, yakın çevremde de var soruyorum ama tatmin edici cevap alamıyorum. Adı konmamış bir bağımlılık sanırımYoksa bir insan neden 3-4 sene önceki cihazlardan pek te farkı olmayan bir alete eşek yüküyle para versin ki ?
64 GB 6099 Tl
256 GB 6899 Tl
Apple TR de yazan rakamlar bunlar.