IRC 3.lük Maçı | Galatasaray 6-0 Guaratinguetá | M.S | 18 Ocak | Smart Spor

Emre Ç. 'ın muhteşem çalımı;

gj55l.gif

O 6 numara futbolcu ise ben Mourinho olayim :D:D:D

emre can geçen seneden beri dikkat çekiyor zan gibi kazmalara milyonlar vermek yerine bu çocuklara şans vermek lazım

semihin sakatlıgını göremedim umarım ciddi değildir

Diyorum ya Emre Colak Ozan Tufan'i donunda sallar kafasini futbola verirse.

emre can mükemmel felan değil semihin yerine oynadığı için mükemmel gözüküyor :D

Yerli stoper alacaksak, Serdar Taşçı'yı kiralayalım.

snijder piyasada yoktu 2nci golden sonra :p umut bastan beri yok zaten.
Ikinci yari bruma emre c sinan guzel olurdu

emre can geçen seneden beri dikkat çekiyor zan gibi kazmalara milyonlar vermek yerine bu çocuklara şans vermek lazım

semihin sakatlıgını göremedim umarım ciddi değildir

Dizi esnemiş. Umarım bağlarda bir problem yoktur.

Al işte Semihte gitti. 2 mevkiye ihtiyacımız olduğu halde stoperden 3 adam kaybettik forvetten 1. Şimdi 2 mevkiyede alternatif yok hala transfer yapmayacaz diyor abdüş efendi.. Hamza Hocada çıkarmasın abi asları o Hamiti oynat işte şu maçlarda resmi maçlarda kenarda otursun.

Elde Stoperde kalmadı bakalım ne olacak. Olsa bile Hakan-Emre Can nasıl bi ikili olacak ? Aklıma Kewellın stoper oynadığı sene geldi. Muhtemelende Meloyu oraya çekecez galiba..

Biri açıklasın, bu sittirik hazırlık maçlarında neden altyapıdan genç oyuncular denenmiyor. A2 takımından bir tane bile denk oyuncu yokmu brezilya 3. Lig takımına karşı

Ise bak aga, bütün korktuklarikm basimiza geldi. Dakika bir gol bir, ve Semih sakatlandi. Gökhan zaten kadroda yok, kaldik balta, Koray, ve Emre´ye...

Lan oğlum bu Hürriyetin sitesinde Burak 4 hafta yok diyor. Umutla o 4 hafta geçmez havlu atarız

Geri
Üst Alt