İrfan Can Kahveci: "Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir"

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
CANLI | İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulunuyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi İrfan Can Kahveci basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İrfan Can Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde;

"Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum! Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir, Fenerbahçe'de olduğum için söylemiyorum. Yan yana oynadığım futbolculardan yana çok şanslıyım. Mesut abi de hep beğendiğim ve takip ettiğim bir futbolcuydu. Şimdi beraber oynama fırsatı oldu. İnşallah buradan Avrupa'ya gideceğim. Bunu da Mesut ağabeyin sayesinde yapacağım."

"TRANSFER SÜRECİNDE HİÇ KONUŞMADIM"

"Ben transfer sürecinde hiç konuşmadım, açıklama yapmadım. Başakşehir'in menfaatleri ve benim isteğim neyse onu yaptık. Sonucunda da Fenerbahçe'ye geldik. İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. Fenerbahçe'de bunu bu sene yapabileceğimizi de düşünüyorum. Ben de hayalimdeki takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Biz seni biliyoruz takilma bunlara irfan

Avrupa'ya gidecekmiş de bilmem ne hep aynı hikayeler sonra kiralık olarak Başakşehir'e döner Göksel Başkan babam gibidir diye zırvalamaya başlar İrfan Can Fırıldak ....

Üzücü kısım bu açıklamaları kağıda yazıp okutturuyorlar para karşılığında

CANLI | İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulunuyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi İrfan Can Kahveci basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İrfan Can Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde;

"Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum! Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir, Fenerbahçe'de olduğum için söylemiyorum. Yan yana oynadığım futbolculardan yana çok şanslıyım. Mesut abi de hep beğendiğim ve takip ettiğim bir futbolcuydu. Şimdi beraber oynama fırsatı oldu. İnşallah buradan Avrupa'ya gideceğim. Bunu da Mesut ağabeyin sayesinde yapacağım."

"TRANSFER SÜRECİNDE HİÇ KONUŞMADIM"

"Ben transfer sürecinde hiç konuşmadım, açıklama yapmadım. Başakşehir'in menfaatleri ve benim isteğim neyse onu yaptık. Sonucunda da Fenerbahçe'ye geldik. İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. Fenerbahçe'de bunu bu sene yapabileceğimizi de düşünüyorum. Ben de hayalimdeki takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum"

2 sene üst üste sampiyonluk he. Vay benim garip Irfan'ım vay.

2 sene üst üste şampiyonluk mu :crushed:

Bu aciklamalar hep aklinin vicdanin rahat olmadiginin disa vurumu gecmis olsun bekleneni verecegini sanmiyorum

Geri
Üst Alt