- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Feghouli nin kanatta oynadığı bir senaryoda şampiyonluk zor. Ortada iyi orada devam etmeli.
Bunu zaten niye daha önceden yapmadı Terim anlamak güç.
sent via GSC
Kimi koyacağız. Arda da oynamaz orads
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli nin kanatta oynadığı bir senaryoda şampiyonluk zor. Ortada iyi orada devam etmeli.
Bunu zaten niye daha önceden yapmadı Terim anlamak güç.
sent via GSC
Olursa ki olacak falcaoda oldugu gibi guzel bir sov yapacaktir. Cöksel baskanuma cok tesekkur ediyrum. Sapahlara kadan uyumadum. Allahuma şüçürler olsun biturduk. Vs vs vs.Transfer olmazsa, Albayrak yorgunlukdan fenalasti ve hastaneye kaldirildi haberlerini bekliyorum.
Kız istemeye gittikleri icin çikolata goturmusler.çantada ne varki buzlamışlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 109211
plaket olabilir mi ? gs ve başak kardeştir gibisindenKız istemeye gittikleri icin çikolata goturmusler.
Ben ihtimal vermiyorum. Göksel kötü olmak istemiyor sadece çay içip kalkıyorlardır her gün.
Godiva paketi.plaket olabilir mi ? gs ve başak kardeştir gibisinden
Vazelin dirçantada ne varki buzlamışlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 109211
Forveti olmayan takımda ne yapacak çok merak ediyorumBeyler bu sefer geldi bence.
Forvetımızde olacak bence ya mohammed yada sorloth (kiralık) benim düşüncem.Forveti olmayan takımda ne yapacak çok merak ediyorum
Sörloth u bi unutun adamlar ölseler vermezler devre arasıForvetımızde olacak bence ya mohammed yada sorloth (kiralık) benim düşüncem.
Büyük konuşmamak lazım adamlar sistem takımı Sorloth mutsuzdur gıtmek ıster onun yerıne alacakları adam bıle hazırdırSörloth u bi unutun adamlar ölseler vermezler devre arası
Yandık sevda ocağındaAşkımız erdi bahara
Kışı bitti yazı kaldı
Kapandı yıllanmış yara
Çoğu bitti azı kaldı
Sevin kara gözlüm sevin
Bu mutluluk hakkın senin
Dudağımda hasretinin
Tadı kaldı, tuzu kaldı
Çoğu bitti azı kaldı